Екс-холостячка Ксенія Мішина публічно розповіла про жахи подружнього життя: “Я сама його вивела “

Ксенія Мішина вирішала розповісти в деталях, які жахи їй довелося пережити у колишньому шлюбі.

У 2020 році головною героїнею обговорень серед глядачів каналу СТБ стала учасниця телешоу “Холостячка” Ксенія Мішина. Дівчині вдалося завоювати серце Олександра Еллерта ще до того, як той потрапив на шоу, а потім повністю зануритися разом з ним у довготривалий роман. Олександр зізнавався, що познайомився з Ксенією набагато раніше, ніж вона думає.

Майбутні Еллерти

Він неодноразово зазначав, що збирається одружитися на актрисі і що його почуття більш, ніж реальні. Але за фасадом, що сяє щастям і радістю ховається великий біль і Ксенія ніколи цього не приховувала від своїх прихильників. Тому вчора у своєму інстаграм вона знову згадала про ті часи, коли їй було найважче. А саме часи бідності та домашнього насилля.

Скріншот публікації Ксенії Мішиної
Скріншот публікації Ксенії Мішиної

“Як і обіцяла. “Коли досягаєш мети, розумієш, що шлях і був метою”  Поль Валері. Я добре пам’ятаю той час, коли я орендувала кімнату в трьошці з чорними від плісняви стелями. Рідкісні підробки аніматором, нескінченні проби і слова одного режисера: “Тобі ніколи не стати актрисою. Ти гарна, так, але ти не актриса, ти – модель”. Навряд я зможу описати словами те липке почуття відкидання і біль від усвідомлення безвиході. У мене не було вибору. Нескінченні розлучення з маленьким Платоном, величезне відчуття провини і дикий страх, що я не зможу закрити дитині самі базові потреби. І тут з’являється він. Перевозить мене в красиву квартиру, починаються щасливих пару місяців, в яких вдихаючи відчуття безпеки і турботи, просто не помічаю дзвіночків. Поступово я починаю відчувати, що щось йде не так. Приниження, зневага під час сварок і аргументи, що я сама вивела його своєю поведінкою. Привіт, абьюз, давно не бачилися. З моменту, коли я вагітна втікала з подібних стосунків. Все погіршувалося, я регулярно слухала, що всі актриси шлюхи і я повинна зробити вибір: професія або сім’я. Зриви змін, скандали, агресивні ревнощі, фактично арешти в квартирі, коли я повинна йти на роботу. ⠀ Жадібність, фінансовий тиск і приниження аж до відбирання усіх подарунків. Потім в хід пішли руки. І нікого у світі, хто може захистити. Поліція, почувши “сімейні розбірки” просто ігнорувала такі виклики і це ще більше посилювало бридке відчуття того, що ти усе це заслуговуєш і повинна терпіти. У результаті усе більш в’язке і руйнівне відчуття провини, залежність і страх самотності. Безвихідь. Клітка. Дзвінкі в голові фрази “ти не актриса, ти навіть не жінка. Нікчемність, жахлива мати, не гідна ні любові, ні стосунків, ні успіху в професії”” – згадує Ксенія.

Чеснота

Мішина не приховувала свою історію на телешоу, а зараз намагається допомогти своїм прикладом жертвам домашнього насилля та сподвигти їх на активні дії та боротьбу, з ціллю захистити себе та своїх дітей. Також актриса спонукає інших дівчат ділитися своїми сумними історіями та їх розв’язкою.

Найкращий спосіб завоювати людську любов – це бути відвертою.

Схожі статті