Григорій Решетник повернувся з сімейного відпочинку та залишив родину прямо в аеропорті: а як же діти?

Григорій Решетник утнув дещо, що не піддається поясненню.

Нещодавно відомий український телеведучий Григорій Решетник повернувся з традиційного сімейного відпочинку на Мальдівах. Велика родина пробула там близько неділі і згодом повернулася до Києва. Втім, стосовно їхнього повернення є невеликі питання.

Григорій Решетник поїхав з другом, а дружину залишив

На особистій сторінці Григорія Решетника в соціальній мережі Instagram з’явилася нова публікація. У ній йдеться мова про те, що кум телеведучого приїхав забрати родину, але забув, що вона дуже велика і має безліч валіз. Тому автомобіль для цього обрав самий непідходящий — кабріолет Порше, який має лише два сидіння: водійське та пасажирське.

Незмінний ведучий “Холостяка” дав зрозуміти, що поїхав разом з другом, і запропонував підписникам здогадатися, куди ж ділася його дружина з дітьми. Очевидно, що розсталися вони в аеропорту. Більшість користувачів мережі вважає, що Христина Решетник була змушена взяти таксі, щоб дістатися додому.

Родина повернулася, і Григорій Решетник одразу ж гайнув до студії каналу СТБ, а його сини розбіглися по учбових закладах. Таким чином, до квартири дісталася лише Христина разом з малюком Сашком. Дружині телеведучого серйозно не пощастило, адже розпаковувати сім валіз їй доведеться  самотужки. А ще варто відмітити, наскільки змінився тон шкіри у всього сімейства: Сашко Решетник взагалі перетворився у шоколадного малюка.

Нагадуємо, що особистість наступної героїні шоу “Холостячка” вже відома — це Злата Огнєвіч, яка скоро приєднається до зйомок.

Схожі статті