Categories Шоу-бізнес

Чому Тарзану довелося полишити офіцерство та піти у шоумени: драма, яка назавжди змінила Сергія Глушка

Тарзан, на перший погляд - людина, що не має комплексів та страху перед публікою. Проте, в артиста є особиста драма, яка змусила піти на сцену.

Пара Наташа Корольова та Тарзан є однією з найбільш колоритних у нашому шоу-бізнесі. Ці зірки яскраві, епатажні та вміють привертати до себе увагу. Втім, мало хто знає, як знаменитості потрапили на сцену. У цьому матеріалі ми розповімо про незвичайну долю Сергія Глушка (Тарзана).

Наташа Корольова разом з Тарзаном. Фото взято на просторах мережі. 

Він має розкішну фігуру, шевелюру та харизму. Закоханих у Тарзана – повно, але його серце належить лише коханій Наташі.

Втім, Сергій не завжди був таким розкутим та невимушеним перед людьми. Чоловіку довелося проміняти військове ремесло на шоу-бізнес.

Наташа Корольова з Тарзаном. Фото взято на просторах мережі. 

Ріс Сергій у родині військового. З дитинства батько привчав до дисципліни та спорту. До речі, саме це допоможе майбутньому танцюристу стати неперевершеним атлетом. Втім, у шкільні роки він мріяв бути військовим, як і тато.

Сергій Глушко у шкільні роки. Фото взято на просторах мережі.

Сергій з відзнакою закінчить військову академію у 1992 році. Він отримає звання лейтенанта та повернеться у рідне місто, щоб продовжити службу на космодромі Плесецьк.

Глушко був призначений командиром відділення і три роки відповідав за системи запуску космічних супутників і ракет на посаді інженера-енергетика.

Сергій Глушко – професійний військовий. Фото взято на просторах мережі.

Втім, глибока економічна криза, низька заробітна платня та неможливість купити собі навіть нормальних продуктів харчування змусили Сергія покинути роботу, переїхати у Москву, аби працювати моделлю та танцівником.

Share