Мама Наташі Корольової у напівпрозорій сукні влаштувала імпровізований концерт для незнайомців: смілива жінка

Мама Наташі Корольової, Людмила Поривай, з молодих років відзначалася епатажністю. Навіть у 75 років вона не змінила свого стилю життя.

Родина Наташі Корольової дуже вирізняється на естраді. По-перше, майже всі близькі співачки – дуже творчі люди. По-друге, кожен має свою родзинку. Героїнею сьогоднішнього матеріалу стала Людмила Поривай – мати Наталії.

Ефектна та доглянута Людмила Поривай. Фото взято на просторах мережі.

Зараз жінці 75 років. Все своє життя вона пропрацювала, при чому у креативній сфері. У жінки є талант до музики та співів. Ось, в кого пішла Наташа та її сестра Ірину, знана, як співачка Руся.

Людмила обіймала посаду на трьох роботах ще за радянських часів: керувала жіночим фольклорним ансамблем в універмазі “Україна”, у Києві, у Будинку вчителя — хором ветеранів педагогічної праці, потім — хоровою капелою “Світоч”. Ще й була доцентом в Інституті культури.

Мама Наташі Корольової у молодості була дуже ефектною жінкою. Фото взято на просторах мережі.

Разом із цим не забувала займатися родиною та дбати про доньок. Ірина давно емігрувала у Сполучені Штати Америки, а ось з Наташею Корольовою у Людмили зразкові стосунки. Вони разом займаються творчістю та блогерською діяльністю. У мами співачки є власний акаунт в Інстаграмі, де вона висвітлює своє життя.

Людмила Поривай ошелешила всю мережу своїм сміливим фото. Світлину взято з Інстаграм-сторінки жінки.

Наприклад, Людмила показала, як пишно зустріла свій ювілей: у рожевій мікросукні та короні на голові.

Нещодавно зірка опублікувала відео, як влаштувала спонтанний концерт. Вона всілася за рояль у публічному місті та виконала композицію зі слухачами, які зібралися коло неї.

Схожі статті