Як виглядає колишня дружина Віктора Павліка, яка терпіла його нескінченні зради та пережила смерть сина?

А завдяки цієї жінці усі дізналися, що Віктор Франкович крутить роману стороні, поки його дитина помирає.

Віктор Франкович Павлік пережив страшне горе — помер його син Павло. Хлопець страждав рідкісною формою раку і втомився боротися. У якийсь момент Павло Павлік обрав піти з життя, і дуже скоро залишив маму самотньою.

Лариса Созаєва

Лариса Созаєва — третя за рахунком дружина Віктора Павліка. З нею Народний артист був одружений близько 20 років. Коли пара пройшла рубіж у 10 років, то вона розсталася через зради співака. Та буквально через рік, Віктор Франкович зрозумів, що кохає колишню дружину та повернувся до неї.

Лариса Созаєва

У цей раз цього не сталося: навряд Лариса спроможна пробачити чоловіка, який зраджував їй на протязі 2 років з коханкою, поки його син боровся з саркомою та сидів в інвалідному візку.

Артист запевняє, що не пішов з родини до четвертої дружини тільки тому, що не хотів засмучувати сина. Втім, хлопець і так знав про коханку і конфлікт між батьками не був для нього секретом. Після смерті Павла Павліка пара дуже швидко пройшла процес розлучення, і Віктор кинувся в обійми нової коханої. Весілля було декілька раз посунуто через карантин, але все одно було зіграно.

Війна коханих жінок

Лариса Созаєва

Катя Репяхова, нинішня дружина Віктора Франковича, запевняє, що Ларису навіть зараз підтримує колишній чоловік та відправляє їй гроші на життя. За словами молодої вагітної жінки, так було і раніше. Лариса користувалася грошима чоловіка не соромлячись його коханки: жінка їздила у відпустку та купувала останні моделі айфонів. Втім, ця інформація була отримана через публічну сварку жінок, та звинувачення Ларисою Каті, у тому, що вона витратила на себе сімейний бюджет-подружжя.

Як живе Лариса зараз?

Від неї інколи можна очікувати “випадів” в сторону Віктора Павліка та Каті. Зараз третя дружина артиста живе у самотності та оплакує втрату єдиного сина.

Схожі статті