|
12.05.2021 14:22

Екс-дружина Дзідзьо відверто розповіла, до кого пішов її чоловік та де жив до розлучення: “Я бачила дзвінки”

Співачка Славія та Дзідзьо вже більше не пара. Дізнайтеся, чому розпалася перспективне подружжя.

Дзідзьо – епатажний, харизматичний співак, який взяв в дружини дуже тендітну та талановиту дівчину. Разом музиканти починали свою кар’єру. Вони співали на весіллях та по копійчині збирали родинний бюджет. Втім, коли у Михайла Хоми з’явилося сценічне альтер его, його дружині Ярославі не лишилося місця…

Михайло і Ярослава Хома. Фото взято на просторах мережі. 

Спершу ніхто не міг повірити, що Михайло, який має репутацію людини побожної може полишити дружину. Втім, Ярослава сміливо вийшла на публіку та розповіла про своєї проблеми у сімейному житті. Тоді звучали слова про те, що Дзідзьо не дає жінці змоги творчо розвиватися, притісняє її талант. Тепер з’ясувалося, що Ярослава підозрює екс-коханого у зрадах.

Ярослава розповіла про проблеми у родині. Скриншот взято з кадру передачі “Зірковий шлях”.

Ютуб-програмі “Новини. Live” зірка розповіла, що бачила чужі дзвінки та повідомлення.

“У мене були думки, що, можливо, він собі когось знайшов, тому що зникло то тепло: Михайло начебто не мій чоловік, він як стіна. Я бачила дзвінки, повідомлення, але ніякого виразної відповіді не отримала” , – зізналася співачка Славія.

Славія розповіла журналістам про свої підозри. Скриншот взято з кадру передачі.

Згодом з’ясувалося, що Михайло взагалі жив якийсь час на студії звукозапису. Спав там на дивані. Потім Дзідзьо повідомив дружину, що він знімає собі окрему квартиру і буде жити там.

Одним словом Ярослава розчарована у своєму шлюбі.