Потап похизувався своїми багатствами: затяг Настю Каменських до вівтаря подарунками за шалені гроші

Пара Потапа і Насті є однією з найкрасивіших у всьому шоу-бізнесі, а про такі подарунки, які Каменських отримує від чоловіка, мріють мільйони жінок.

Довгий час про роман Потапа і Насті Каменських ходили тільки чутки без будь-яких підтверджень. Воно й не дивно, адже раніше артисти були дуетом, а тому було дуже легко пояснити той факт, що вони проводять занадто багато часу разом.

У 2016 році стало відомо, що Олексій Потапенко розлучився зі своєю дружиною Іриною Горовою, з якою виховував двох дітей — падчерку Наташу і рідного сина Андрія. Екс-подружжю вдалося уникнути скандалу, продовжити співпрацю і навіть зберегти теплі дружні стосунки. Однак уже тоді прихильники підозрювала, що причиною розриву пари стала голосиста і фігуриста красуня Каменських. Вони дійсно мали рацію.

Ірина Горова та Потап
Ірина Горова та Потап

Цілих три роки закоханим знадобилося, щоб наважитися і розкрити всі карти. Так, в травні 2019-го Потап і Настя зіграли пишне весілля, тоді ж вони вперше і повідомили про те, що між ними справжнє кохання.

З тих пір герої статті не соромляться демонструвати свої почуття на публіці і постійно виставляють в соцмережі романтичні фото та відео. Все це говорить лише про одне — в їхній родині панує ідилія.

Настя Каменських і Потап
Настя Каменських і Потап

Напевно, не останнє значення в цьому зіграла увага Олексія до коханої — він нерідко радує її вельми щедрими подарунками, причому далеко не завжди підшукує для цього якийсь особливий привід. В один момент музикант навіть зіткнувся з, так би мовити, сюрпризною кризою:

“Усі матеріальні штуки, які можна було подарувати, я вже подарував. Мій батько сказав мені: “Синку, даруй їй все”. Батьку, я слухаюсь тебе і дарую їй все. Все, що завгодно можна напридумувати, все це у мене було — Париж, яхта, Майямі, Мальдіви…”, — розповів Потапенко в програмі ЖВЛ.

Потап і Настя на яхті
Потап і Настя на яхті

Очевидно, Олексій — невиправний романтик, перед яким важко встояти. А якщо хочете дізнатися, як робочі відносини Потапа і Насті Каменських переросли в дещо набагато більше, дивіться наступне відео:

Схожі статті