Тіна Кароль розповіла, чому рідко спілкується з власними батьками

Відома співачка Тіна Кароль розповіла про стосунки з батьками, друзями, і чому не боїться самотності.

Популярна українська співачка Тіна Кароль, яка раніше розповіла про своє особисте життя і зізналася, що мріє народити доньку, розкрила причину нечастих зустрічей з рідними. Зірка українського шоу-бізнесу зізналася, що бачиться з батьками лише по великих святах. Раніше батьки знаменитості жили в Івано-Франківську, а коли Тіна стала популярною і успішною, то допомогла переїхати до столиці.

Але це не вплинуло позитивно на спільне проведення часу, розповіла Тіна Кароль у програмі« Зірковий шлях».

Співачка зізналася, що не надто часто бачиться з родиною, бо в неї і батьків різний світогляд.

Водночас, зірка вважає, що традиції треба берегти. Для родини співачки традицією є збиратися за святковим столом на Різдво, Великдень і день народження мами. А ось батько артистки свій день народження любить святкувати на роботі.

Тіна Кароль з сім'єю в дитинстві
Тіна Кароль з сім’єю в дитинстві

Тіна розповіла, що полюбляє побути на самоті або проводити час з друзями. Але часу на спілкування з ними часто не вистачає.

«Я дружу з усіма, хто хоче дружити зі мною. Але дружба в моєму розумінні перевіряється часом», – поділилася артистка.

Однак зірка зовсім не нудьгує, коли залишається наодинці з собою. Наприклад, вона влаштовує якісь апгрейди себе, або надолужує те, що ще не знала або втратила.

Період карантину Тіна також витратила з користю і задоволенням. Як розповіла артистка, вона проводила його з єдиним сином Веніаміном у власному заміському будинку, подорожувала Україною і активно займалася саморозвитком і самонавчанням.

Таким чином, її вдалося відкрити для себе цікаві куточки нашої країни.

Як відомо, батьки співачки – Григорій Ліберман і Світлана Журавель – обоє за професією гірські інженери. Коли у них народилася дочка, вони працювали у віддаленій частині СРСР, на далекій півночі.

Схожі статті