Categories Шоу-бізнес

Чи задоволена Руслана Писанка своїм поверненням на телебачення: зірка не публікувала жодної реакції у мережі

Руслана Писанка - яскрава зірка телебачення. Артистка тривалий час покинула медійні проекти, але згодом тріумфально повернулася.

Руслана Писанка дуже яскрава та не стереотипна представниця українського шоу-бізнесу. Зірка підкорила телебачення свою пишною вродою та харизмою. Сталося це у ті часи, коли на телеекрані з’являлися лише худорляві красуні модельної комплекції.

Руслана Писанка. Фото взято на просторах мережі. 

Запам’яталася Руслана свою артистичною манерою ведення прогнозу погоди. Згодом Писанку покликали на проект “Танці з зірками”.

Руслана Писанка на танцпол шоу “Танці з зірками”. Скріншот взято з кадру телепередачі.
Руслана Писанка на танцпол шоу “Танці з зірками”. Скріншот взято з кадру телепередачі.

Втім, рік за роком йшов, а про Руслану Писанку поступово забували у медійному середовищі та відкривали її персону у театральному. Артистка пробувала себе не тільки, як виконавицю ролей, а й як режисера.

Та цього року відбулося тріумфальне повернення улюбленої ведучої на телеекран. Руслану запросили стати частиною проекту “Твій день”.

Привітали артистку дуже пишно: на одній з великих площ столиці їй влаштували публічне свято, а на торговельному центрі розмістили портрет Писанки.

Втім, сама ведуча не поспішила поділитися радісною новиною з прихильниками. Варто зазначити, що Руслана не активно веде соціальні мережі.

Проте, під час зйомок нового проекту, ведуча зізналася, що для неї це була несподіванка: вона до останнього думала, що її не візьмуть та привели лише на кастинг.

Зараз Писанка налаштована оптимістично підкорювати нові висоти.

Share