|
19.05.2021 22:33

Закохана Ані Лорак схвилювала мережу весільним фото з молодиком: нова екзотична казка, але вже не з Муратом?

Ані Лорак хвилює мережу натяками та вчинками: ще на минулій неділі була поруч з Муратом, а сьогодні постала з іншим чоловіком.

Українська співачка Ані Лорак останнім часом радує своїх шанувальників не тільки змінами в особистому житті, а й безумовними творчими успіхами. Ще рік тому про артистку говорили, як про приклади деградації творця, але співачка надолужила позиції і знову знаходиться в топі.

Романтичне фото на березі океану

Нещодавно Ані Лорак дійсно  заінтригувала шанувальників, з’явившись в компанії невідомого чоловіка. Так, артистка поділилася романтичною фотографією на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. На знімку виконавиця постала в довгій білій сукні, спираючись на плече темноволосого чоловіка, який стоїть спиною до об’єктиву. Справа відбувається під шатром на екзотичному пляжі.

“Але знаєш тільки ти … з ким здійсняться мрії”, — написала зірка.

Деякі припустили, що мова йде про новий кліп артистки на пісню “Роздягнена”.

Знайшлися і ті, хто з якоїсь причини подумав, що зірка стояла поруч з Аланом Бадоєвим. Втім, треба надати належне користувачам мережі, які доволі часто можуть відгадати особистість людини зі спини або взагалі по одному пальцю. В історії шоу-бізнесу доволі багато ситуацій, коли підписники дуже швидко розсекречували коханців їхніх кумирів, спираючись на сумнівні аргументи, але виходячи із ситуації переможцями.

Нагадуємо, що тільки нещодавно співачка повернулися з відпочинку у Туреччині з донькою та колишнім чоловіком Муратом.

Ані Лорак, Мурат Налчаджиоглу та їхня донька Софія

Співачка розповідала, що зараз її серце зайнята, тому шанувальники впевнені, що екс-подружжя воз’єдналося. Однак, офіційного підтвердження від Ані Лорак досі не було.

Щоб дізнатися більше про життя співачки, дивіться наступне відео: