Ані Лорак відмовилася від скандальних слів про співпрацю з Костянтином Меладзе: “Журналісти все перекрутили”

Ані Лорак у нещодавньому інтерв'ю Борису Корчевнікову розповіла, що Костянтин Меладзе пропонував їй "особливі" умови контракту. Тепер поп-діва виправдовується

Ані Лорак. Героїня цього матеріалу нещодавно наважилася дати величезне, майже годинне інтерв’ю, передачі “Судьба человека”. Там її запитували про дитинство, становлення творчої кар’єри та й не оминули особистих запитань.

Ані Лорак на програмі “Cудьба человека”. Скріншот взято з кадру телепередачі.

Зокрема, ведучий інтерв’ю, Борис Корчевніков, вирішив прослідкувати одну цікаву деталь у житті Кароліни: вона всього добивалася сама і ніколи не залежала від чоловіків. Більше того, вона навіть допомогла своєму екс-коханому Мурату стати на ноги після переїзду в Україну та навіть оформила на себе кредит задля відкриття його ресторану.

Ані Лорак була абсолютно щира перед камерами. Скріншот взято з кадру передачі.

Втім це не єдина цікава деталь у біографії співачки. Ані Лорак повідала, що певний час, коли пішла від Юрія Фальоси, працювала з Костянтином Меладзе. Артистка непрозоро натякнула, що їй були запропоновані “особливі” умови контракту на які вона не могла погодитися.

Разом із цим поп-діва розповіла, що відчувала, що Костянтин мав до неї симпатію. Тоді, на інтерв’ю співачка зазначила, що не хотіла йти на “умови”, адже має сильний характер і вважає, що артист має добиватися всього талантом.

Ані Лорак та Костянтин Меладзе. Фото взято на просторах мережі.

Зараз співачка заперечує, що натякала на інтимні стосунки.

“Я сказала, що мені просто не підійшли умови співпраці з Костею. А журналісти, як завжди, перекрутили, почули те, чого немає”, – пояснила поп-діва

Схожі статті