|
22.05.2021 18:26

Який конфлікт стався між Тимуром Мирошниченко та Володимиром Остапчуком і чому в них досі холодні відносини?

Виявляється Володимир Остапчук зіпсував стосунки з Тимуром Мирошниченко. Деталі дізнайтеся у статті.

Між колегами необхідно зберігати теплі відносини. Адже від цього залежить робота та якість її виконання. Втім, навіть в таких професіоналів як Володимир Остапчук, які заробляють 6 тисяч доларів за проведений захід, стаються непередбачені конфлікти. Нещодавно ведучий нового шоу “Твій ранок” Тимур Мирошниченко розповів, як саме зіпсувалися його стосунки з колегою Володимиром та з якої причини.

Розлучення, як правило, псує стосунки і з друзями

Тимур Мирошниченко та Володимир Остапчук.

Виявляється, коли Володимир Остапчук розлучався з Оленою Войченко, він не отримав підтримки від дружини Тимура Мирошниченка Інни, яка публічно підтримала жінку. Екс-дружина телеведучого запевняла, що він залишив її та дітей заради коханки, і неодноразово зраджував їй до цього. Мовляв, діти йому не потрібні і раніше були спроби піти з родини. Інна Мирошниченко, яка є юристом за професією та має сталевий характер, не стала кривити душею та підтримала Олену. Саме це й спричинило конфлікт між колегами.

“Був період, коли він взагалі відписався від мене в Instagram. Я навіть пам’ятаю коли він вперше це зробив. Я йому тоді написав, Володя, що таке? Чому ти відписався? Він відповів, що випадково та підписався знову. Потім минув певний час і він знову відписався. Це як раз було в той період. Я думаю, що він був швидше ображений не тільки на Інну і мене конкретно, там впринципі така ситуація була. Але зараз він знову підписаний на мене. Все нормально “, – розповів Тимур.

Сподіваємося, що чоловіки зможуть забути неприємний інцидент і настануть дозволяти стосункам між їхніми жінками впливати на власні.