Хто оточує Тимура Мирошниченко: все, що відомо про дружину та дітей ведучого – біографія, фото, цікаві факти

Чоловіків-сім'янинів на плюсах не так вже й багато. Тим не менш, Тимур - один з них.

Тимур Мирошниченко складає враження такого собі красеня-серцеїда. Однак, перше враження зазвичай оманливе. Привабливий чоловік є зразковим сім’янином та люблячим батьком.

Хто оточує Тимура Мирошниченко?

Журналісти телеканалу “1+1” відзняли спеціальний сюжет про Тимура та його родину для програми “Життя відомих людей”. Так, у 2018 році телеведучий  одружився на прекрасні дівчині на ім’я Інна. Молода жінка працює юристом.

Спочатку знаменитість їй не сподобався, і вона довго до нього придивлялася. Вже згодом Інна переконалася, що чоловік він хороший і варто спробувати. Зараз у пари двоє маленьких дітей — Мія та Марко. Зірковий батько проявив перед журналістами приклад поведінки зразкового батьківства. Чоловік дуже легко знаходить спільну мову з дітьми та швидко вирішує усілякі питання.

Тим не менш, родина іноді звертається до послуг няні.

Родина Мирошниченко під час зйомки.

Адже обидва дорослі члена родини неймовірно зайняті люди. Що ж стосується побуту, то Інна, за словами Тимура, божественно смачно готує. Мовляв кожна її страва — це витвір мистецтва. Однак, у питанні прибирання вона не така професійна. За охайність у родині відповідає Тимур. Інна розповідає, що спочатку її навіть ображав той факт, що її обранець набагато охайніший за неї. Ведучий більш спокійний за характером, Інна набагато сильніше нервує через перевтому.

Однак, зірковій парі вдається знайти баланс, і вдається це тільки тому, що обидва працюють над стосунками та родиною. В сім’ї панує ідилія та довіра. Там немає місця ревнощам та підозрам.

Схожі статті