|
24.05.2021 10:50

Андрій Данилко ошатно вбрався і відгуляв гучне весілля: молодята витратили на свято шалену суму грошей

Андрій Данилко знову влаштував справжнє свято. Інакше він, здається, і не вміє.

Андрій Данилко, як і будь-який інший український артист, активно виступає не тільки у межах нашої країни, а й за кордоном. Відомий у всьому світі виконавець особливо користується попитом на весіллях, адже вміє розважати та веселити примхливу публіку. Колись пісні Вєрки Сердючки були необхідним атрибутом на будь-якому святі, адже підіймали настрій та запалювали народ. Зараз же почути його пісні можна не на кожному весіллі, але він все такий же популярний.

Андрій Данилко відгуляв ще одне весілля

На особистій сторінці артиста в соціальній мережі Instagram вкрай рідко з’являються новини стосовно виступів та особистого життя Данилка. Втім, для цього створені фанатські акаунти. Шанувальники творчості артиста мають змогу дізнатися, де, коли, за яких обставин та як виступав Андрій.

Так, нещодавно на одному з таких акаунтів з’явилася лінійка відеороликів з весілля в Туреччині. Вєрка Сердючка запалював разом зі своєю командою та веселився з публікою. У якийсь момент Андрій Данилко навіть сказав, що йому здається, що навіть діти на цьому весіллі “під шафе”. Хто зна, може так і було, адже за малюками на святі не простежиш. 

Варто підкреслити, що команда Вєрки Сердючки, так само як і раніше, професійно справляється зі своєю роботою. Публіка була задоволена виступом і активно підігрувала виконавцю, який спілкувався з гостями.

Цікаво, чи побачимо ми колись весілля самого Андрія? Будемо сподіватися, що так. Адже фанати творчості артиста заслуговують порадіти за нього.