Андрій Данилко живе в розкішних трирівневих апартаментах: фото нерухомості епатажної Вєрки Сердючки

47-річний артист Андрій Данилко похвалився шикарними апартаментами в самому серці столиці.

Артист і ведучий Андрій Данилко, який здобув величезну популярність завдяки образу пишногрудої провідниці Вєрки Сердючки, нещодавно показав власну розкішну квартиру в центрі столиці.

Про своє житло співак розповів у одному з недавніх інтерв’ю і продемонстрував апартаменти на Хрещатику.

Квартира Данилка розміщена в 13-поверховому будинку, який, до того ж, є пам’яткою архітектури. Артист придбав дві квартири ще 10 років тому, і вирішив зробити з них одну.

Квартира Андрія Данилка
Квартира Андрія Данилка

Квартира у Данилка трирівнева. У ній є 12 кімнат і 6 санвузлів. Оскільки переплановувати будинок – пам’ятку архітектури – не можна було, Андрій знайшов вихід з ситуації, і придбав дві сусідні квартири.

Знаменитий артист зізнався, що спочатку у його квартирі було три кімнати, кухня та гримерка. Однак пізніше Данилко захотів більшого і вирішив перепланувати свою квартиру. Співак пригадує, що на ремонт витратив 1,2 млн доларів, але зовсім про це не шкодує, бо йому дуже подобається отриманий результат. У розкішних апартаментах артист проживає сам.

Квартира Андрія Данилка
Квартира Андрія Данилка

Інтер’єр квартири артиста виконаний у класичному досить консервативному стилі. Також тут можна побачити вишукані предмети мистецтва. На деяких з них навіть можна помітити позолочені елементи.

Квартира Андрія Данилка
Квартира Андрія Данилка

Трирівнева шикарна квартира в столиці – не єдине майно, на яке наспівала Вєрка Сердючка. Андрій Данилко володіє також чотириповерховим особняком у селищі Буча. Зовні цей не бідний будинок нагадує невеличкий готель.

Особняк Андрія Данилка
Особняк Андрія Данилка

Зазначимо, що в популярного артиста було бідне дитинство. Його виховувала мама самостійно, тож Андрієві доводилося навіть пляшки в молодості здавати, щоб заробити на квиток на потяг і мати можливість поїхати на концерт.

Схожі статті