Андрій Данилко показав де міг би жити, якби не тріумф Сердючки: “Тут диванчик, зробили своїми руками”

Андрій Данилко вважається одним з найбагатших зірок української естради. Проте, не завжди артист купався в розкоші. Давайте подивимося, як співак жив раніше.

Вєрка Сердючка – це не тільки кумедний персонаж та народна улюблениця. Як би цинічно не звучало – вона найбільш успішний проект Андрія Данилка, який приніс славу та визнання. Завдяки їй збулася давня мрія артиста: жити у Києві та дивитися на Хрещатик.

З'явилися безсумнівні докази романтичних стосунків між Андрієм Данилко та Іриною Білоконь
Андрій Данилко у робочому процесі. Фото взято на просторах мережі.

Персонаж Вєрка сердючка стає улюбленим для багатьох мешканців пострадянського простору. Данилко збирає аншлаги в Україні, Білорусі, Росії. Його провідницю полюбили за безпосередність, сатиричність та близькість всім. Ну хто в нас не мандрував потягами?

Справжній тріумф відбувається у 2007 році, коли Сердючка посіла друге місце в конкурсі “Євробачення-2007” з піснею “Dancing Lasha Tumbai” і стала відомою по всій Європі.

Програмі “Однажды” артист наважився показати свою квартиру, де він жив поки не відважився вкласти гроші в елітну нерухомість. Зараз у колишній квартирі Данилка – офіс Вєрки.

Андрій Данилко показує свій саморобний диван. Скріншот взято з кадру передачі “Однажды” на телеканалі “НТВ”

“Ось диванчик…зробили самі, але всім будемо казати, що це подарунок Готьє”, – жартує Андрій.

Всі 3 кімнати квартири виконані у кращих інтер’єрних традиціях України часів 2000-х. З минулого Андрія тут його улюблені речі, портрет Фредді Мерк’юрі та давня світлина його родини.

Данилко показав свою квартиру. Скріншот взято з кадру передачі “Однажды” на телеканалі “НТВ”

Серед цікавинок у його колишньому помешканні можна знайти скульптурку Вєрки Сердючки із зіркою на голові та підсклянник, як у потягу.

Цікавий інтер’єр Андрія Данилка. Скріншот взято з кадру передачі “Однажды” на телеканалі “НТВ”

Дізнайтеся, як живе Андрій зараз. Для цього просто увімкніть це відео:

Схожі статті