|
25.05.2021 12:25

Хто оточує телеведучу Людмилу Барбір: все, що відомо про чоловіка та дітей зірки – біографія, фото, факти

Зірка "плюсів" Людмила Барбір не любить багато говорити про свій сімейний стан. Проте, редакції "Сенсація" вдалося дізнатися все про особисте життя зірки.

Неможливо уявити сніданок на телеканалі “1+1” без Людмили Барбір. Ця вишукана ошатна брюнетка з перших кадрів заряджає позитивом та дарує гарний настрій. Ведуча, хоч за фахом є акторкою, проте, щирості їй не бракує.

Людмила Барбір. Фото взято на просторах мережі. 

Артистка не одразу стала ведучою ранкового шоу. Жінка тривалий час працювала у театрі. знімалася у кіно. Лише у 2013 році її запросили до студії “Сніданку” і вся країна буквально з першого погляду закохалася у теледіву.

Людмила багато часу готова говорити про свою творчість, але тему родини обходить стороною.

За кого вийшла заміж Людмила Барбір?

Зірка екрану одружилася зі спортсменом. Звати обранця Ігор. Прізвище взяла чоловікове. Займається коханий Людмили айкідо. Він настільки професійно опанував цей вид спорту, що став викладати для любителів східних єдиноборств.

Людмила Барбір з родиною. Фото взято на просторах мережі.

Людмила завжди підкреслює, що з Ігорем у неї у стосунках – повна гармонія. Коханому зірка народила сина Тараса. Разом родина займається спортом, а у вільний час читає.

Що відомо про роман з Русланом Сенічкіним?

Людмила Барбір з колегою. Фото взято на просторах мережі.

Тривалий час ходили чутки, що начебто у Людмили є стосунки з її колегою Русланом. Втім, це не правда. Сам Руслан не раз наголошував на тому, що має лише дружні відносини зі своєю колегою. Хоч для нього Людмила і є першою порадницею, її родину ніхто не збирається розбивати.

Людмила Барбір в українському костюмі. Фото взято на просторах мережі.