Алла Мазур виходила в ефір одночасно з курсом хіміотерапії: як ведучій вдавалося довгий час приховувати рак?

Алла Мазур стала героїнею та зразком для багатьох жінок з таким самим діагнозом.

Боротьба з онкозахворювання для Алли Мазур не було легшою, ніж для будь-якої іншої жінки. Після того, як відома телеведуча дізналася про страшний діагноз — рак грудей, вона вирішила спиратися у своїй боротьбі на знаки. Так, шлях зірки плюсів до здоров’я почався у День боротьби з онкологією, і якби це дивно не звучало, але Алла Мазур не прогадала.

Непомітна боротьба за життя

Алла Мазур. Фото взято з просторів мережі.

За увесь цей час Алла Мазур зникала з ефірів на невеличкі його проміжки, але більшість ефірів вона провела самотужки, не дивлячись на курси хіміотерапії, обслідування, медогляди та прийом ліків. Звісно, уважний глядач помітив зміни у зовнішності та настрої жінки та здавалося, що нічого страшного не може статися, адже в обличчі Алли така впевненість. Однак, зірка просто вдало ховала страх.

Нова Алла Мазур

Навіть після ремісії у життя знаменитості прийшло випробування — показувати себе зовсім іншою: з короткою стрижкою та сивим волоссям. Але й цей виклик Алла прийняла настільки сміливо і впевнено, що її новий стиль виглядав більше драйвово та трендово, ніж вимушено. Звісно, телеведуча вдавалася і перук. Втім, більшість глядачів вподобали новий образ зірки, а деякі побачили і знайшли для себе нову надію.

Алла Мазур
Алла Мазур

Такі жінки, як Алла Мазур не просто надихають на боротьбу. Вони показують світ з кардинально нової точки погляду, перевертають його на 180 °. Її виходи в ефіри під час курсу хіміотерапії — не просто особиста боротьба за життя, а соціальна місія, яку, можливо, Алла Мазур виконала навіть не розуміючи цього.

Схожі статті