|
27.05.2021 13:22

Катерина Репяхова натякнула, що скоро пеститиме малюка: “Все, синочок, можеш народжуватися”. Всі подробиці

Катерина Репяхова носить під серцем малюка від Віктора Павліка. Вона вже не дочекається, коли пеститиме на руках своє немовлятко.

Віктор Павлік одружився з молодесенькою концертною директоркою, якій виповнилося ледь-ледь 25 років. До останнього ніхто не вірив, що ця пара лишиться разом і їх стосунки та почуття – не для піару.

Як виявилося, співак та його менеджерка не тільки зберегли стосунки, а й дуже скоро тішитимуть плід кохання – маленького Михайлика.

Віктор Павлік та Катя Репяхова. Фото взято на просторах мережі. 

Вже 38 тиждень носить під серцем Катя малюка. Дитинка – довгоочікувана та бажана. Віктор й сам відзначає, яка радість йому випала на долю, особливо після втрати свого молодшого сина Павла. Нагадаємо, хлопець загинув внаслідок боротьби з пухлиною.

Віктор та Павло Павлік. Фото взято на просторах мережі. 

Сама ж Катерина не приховувала жалю щодо померлого Павла, втім її радість від очікування дитини допомогла співакові легше і радісніше ставитися до життя.

Цікаво, що Репяхова вже оприлюднила прогноз на дату народження малюка. Ще минулого року, коли вона дізналася про свою вагітність, вже знала про те, що приблизно у червні народиться її дитя.

Тепер за допомогою додатку вона визначила, що Михайлик народиться 12 червня.

Син Катерини та Віктора народиться 12 червня. Фото взято з Інстаграму.

12 червня православна церква відзначає день пам’яті преподобного Ісаакія сповідника, відомого також як ігумена Долмацького. День Михайла приходиться на листопад. Та Катерина вирішила назвати дитину не у порядку зі святцями.

Вважається, народжені 12 червня люди мають м’який характер та обожнюють проводити час вдома.