|
29.05.2021 22:58

Дмитро Комаров вперше відправився в експедицію разом з красунею-дружиною: у цей раз все по-сімейному

У цей раз відомий телеведучий трохи змінив головну концепцію.

Відомий український мандрівник  Дмитро Комаров на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нещодавно порадував шанувальників приємною новиною про свій проект та розкрив деталі нової експедиції. Він розповів, чого очікувати глядачам від майбутнього випуску програми “Мандруй Україною”, яка стартує 30 травня на телеканалі “1 + 1”.  У новому ефірі тревел-шоу Комаров розповість про “українські Мальдіви”.

Експедиція у сімейному форматі

В цей раз Дмитро Комаров вирішив не покидати кордони України та показати вітчизняні Мальдіви. Зірка запевняє, що раніше про цю місцину не знав ніхто, але з кожним роком туристів стає все більше. Сам Дмитро буває там на в перший раз і обожнює відпочивати у цій локації. Острів знаходиться недалеко від Скадовська у Херсонській області і носить назву Джарилгач.

Свою маленьку презентацію він супроводив теплими знімками з близькими за одним столом на пляжі.

Знаменитість будуть супроводжувати його дружина, модель та телеведуча Олександра Кучеренко, а також його оператор, який в цей раз постав по іншу сторону камери. Він також візьме свою дружину та доньку Алісу. Таким чином проект виявиться надзвичайно  сімейним.

Особливість цього місця також полягає в тому, що там знаходиться старовинний маяк, який був побудований учнем самого Ейфеля. Зараз будівля знаходиться не в кращому стані, але все ще залишається перлиною місцевості. Ефір обіцяє бути теплим, сімейним та захоплюючим.