Дмитро Комаров показав неймовірне місце сили в Україні: те, що шоумен побачив у долині містики ошелешує

Дмитро Комаров - найбільш досвідчений мандрівник України. Втім, навіть він вражений тим, які місця можна знайти у нашій Україні.

Наша країна багата на безліч туристичних місць: Карпати, Чорне і Азовське море, каньйони та багато колоритних міст. Втім, навіть сьогодні, коли у нас є повна свобода пересування, інтернет-зв’язок ми не ще до кінця не знаємо, на скільки дивовижною може бути для нас наша Україна. Дмитро Комаров зі своєю новою передачею відвідав неймовірне місце у Карпатах та розповів, що дивного там зустрів.

Дмитро Комаров
Дмитро Комаров. Фото взято на просторах мережі.

Здавна вважається, що у Карпатських горах існує справжня містика. Тут зцілювалися знедолені, а нещасні знаходили відповіді на свої питання. Магія гір причаровувала, але суворо ставилася до тих, хто зневажливо ставився до них.

Так Дмитро Комаров у новому сезоні своєї передачі відправився підкорювати незвичні та малопопулярні для туристів місця для подорожей. Одне з них ведучий знайшов у Карпатах.

У своєму короткому анонсі чоловік пояснив, що він в Україні знайшов локації, які вподобає кожен любитель містики та місць сили шукав їх для телешоу. В Інстаграмі ведучий показав, як провів час у Карпатах. Він познайомився там з місцевими, які на полонинах вирощують овець.

Шоумен розповів, що після подорожі Україною він зрозумів, що отримав від вражень повне задоволення. І це при тому, що він понад 10 років подорожує всією планетою.

За словами Дмитра, наша держава має повний потенціал для того, щоб претендувати на туристичного лідера Європи. Що ж, скоро побачимо, що ж такого знайшов Комаров у Карпатах.

Схожі статті