Все, що відомо про життя єдиної дочки покійного Кузьми Скрябіна Марії-Барбари: біографія, фото, цікаві факти

Єдиній доньці покійного Кузьми Скрябіна Марії-Барбарі вже 23. Як зараз виглядає і чим живе спадкоємиця знаменитого артиста?

Загибель Скрябіна стала великим потрясінням не лише для його близьких, а й для всієї України. Сталося це 2 лютого 2015 року в результаті ДТП. Співак їхав за кермом свого позашляховика Toyota Sequoia по слизькій від дощу і морозу дорозі, а на одному з затяжних поворотів його авто зіткнулося з молоковозом. Хоча подушки безпеки спрацювали, життя Кузьми це не врятувало — він помер від отриманих травм прямо на місці.

Крім музичної спадщини, у нього залишилися дружина Світлана і дочка Марія-Барбара. Щоб вшанувати пам’ять коханого чоловіка, вдова музиканта заснувала благодійний фонд його імені для допомоги дитячим будинкам, лікарням, українським військовим і не тільки. А ось спадкоємиця, яку Кузьма ніжно називав Басєю, вирішила не йти по стопах батька і обрала професію лікаря.

Андрій Кузьменко зі своєю дружиною Світлана
Андрій Кузьменко зі своєю дружиною Світлана
Дружина та дочка Кузьми Скрябіна на відкритті його іменної зірки у Києві
Дружина та дочка Кузьми Скрябіна на відкритті його іменної зірки у Києві

До речі, таке незвичайне ім’я батьки дали доньці на честь улюбленого кумира Скрябіна — радянської акторки Барбари Брильської.

У 2019-му Бася вийшла заміж за свого однокурсника Віктора Тура. Весілля було розкішним, а гуляли на ньому багато представників українського шоу-бізнесу. У наступному році Марія-Барбара закінчила медичний університет імені Богомольця та після шести років нелегкого навчання почала працювати дерматологом-косметологом в Києві.

Дзідзьо на весіллі дочки Скрябіна Марії-Барбари
Дзідзьо на весіллі дочки Скрябіна Марії-Барбари
Весілля дочки Скрябіна Марії-Барбари
Весілля дочки Скрябіна Марії-Барбари

Крім цього, молоді люди також володіють власним закладом в столиці під назвою “Львівські круасани”, друга назва якого — “Місце щасливих людей”. Його вони відкрили у символічну дату — 52-й день народження Скрябіна.

Відкриття закладу на честь Кузьми Скрябіна
Відкриття закладу на честь Кузьми Скрябіна
Відкриття закладу на честь Кузьми Скрябіна
Відкриття закладу на честь Кузьми Скрябіна

Схожі статті

Дружина Анатолія Анатоліча показала, в якому котеджі вони живуть: все по-багатому

Дружина Анатолія Анатоліча любить спостерігати за тим, що у них відбувається в дворі. Відома топпіарниця показала своє подвір'я та своїх заможних сусідів.

Катерина Осадча показала, як працює в своєму шикарному котеджі під Києвом: поруч живе Настя Каменських

Катя Осадча не витрачає час на дорогу, а працює вдома сидячи на своєму газоні, або біля басейну. Зірка повністю перейшла на роботу в онлайн-режимі і нікуди не хоче їздити.

Суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво показав, як зробити хачапурі за 15 хв: господиням знадобиться сир

Усього за 15 хвилин часу будь-яка жінка в Україні може приготувати хачапурі, точнісінько, як в судді "МастерШеф" Ектора Хіменес-Браво. Зірка скинув рецепт!

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.