|
04.06.2021 11:31

Як виглядало весілля В’ячеслава Узелкова і Марини Боржемської: сімейну ідилію боксер зруйнував власноруч

Тренери шоу "Зважені та щасливі" Марина Боржемська і В'ячеслав Узелков вже давно не разом, але навколо їх зіркової пари скандали не вщухають досі.

Герої нашої сьогоднішньої статті познайомилися ще в студентські роки на перших курсах навчання. В’ячеслав і Марина були тоді зовсім юними — їм було по 18 і 17, проте, вже через два роки у 1999-му закохані зіграли весілля.

Сукня нареченої була білосніжною, стриманою, але в той же час розкішною. Наречений одягнув костюм з чорними брюками і чорно-білим піджаком в дрібну клітинку.

Весілля Марини Боржемської та В’ячеслава Узелкова
Весілля Марини Боржемської та В’ячеслава Узелко

Боксер говорив, що обраниця заворожила його з першого погляду, проте мріям Узелкова прожити з нею все життя не судилося збутися. Так, в кінці 2018-го Україну сколихнула звістка про розлучення однієї з найбільш ідеальних телепар, яка регулярно давала інтерв’ю про сімейні цінності. В’ячеслав залишився жити в їх просторій квартирі площею майже в 100 квадратних метрів, а Марина забрала дітей і переїхала до батьків:

“Я пішла від нього з тим, з чим я прийшла. Я не можу забрати те, що не належить мені. Хоча ми заробляли на це все разом”.

Марина Боржемська з дітьми від Узелкова

Після розставання Узелков присвячував колишній дружині зворушливі пости з зізнаннями в коханні, поки в один момент раптом не став поливати її брудом. Боржемська при цьому довго не виносила на загальний огляд справжню причину розлучення, але в решті решт вона натякнула на те, що в їхній родині бували епізоди фізичного і психологічного насильства з боку чоловіка:

“Це було те, що зараз до цих пір пам’ятає дитина. Це було при Олівії. Це те, що заподіяло біль дітям, в першу чергу. Ти про себе в той момент не думаєш, тому що ти доросла, ти розумієш, що ти з цим справишся, але це лякає твоїх дітей. Я не хочу про це говорити. Я знаю, що це потім спричинить за собою. Я не хочу, щоб Слава відчував насильство, тому що люди йому багато чого не пробачать”, — розповідала Марина в YouTube-проект і “Ужин с Дороти“.

В’ячеслав Узелков і Марина Боржемська

Після розлучення фітнес-тренер повернула своє дівоче прізвище і почала нове життя. Узелков теж на місці не сидить — він вирішив пошукати кохання в реаліті-шоу та вже навіть знайшов собі наречену.