|
05.06.2021 16:27

Володимир Остапчук публічно звернувся до старшої доньки, яку покинув заради коханки та розчулив мережу

Володимир Остапчук публічно привітав доньку з днем народження. Цікаво, а особисто привітав?

Декілька років назад відомий український телеведучий Володимир Остапчук оскандалився на всю Україну. Шоумен покинув свою дружину Олену Войченко з двома дітьми та пішов до коханої Христини Горняк, з якою невдовзі одружився. Після цього зірка відчув на собі, що таке гнів фанатів та глядачів, і досі не може відмитися від бруду, який жбурляли у нього на протязі двох років.

Привітання для Емілії Остапчук

Сьогодні доньці Володимира Остапчука Емілії виповнюється 8 рочків. Знаменитість опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram лінійку фотографій у різні роки життя доньки та написав коротке привітання для неї.

Скріншоти сторінки Володимира Остапчука.

До речі, буквально декілька днів тому Емілія була в гостях у батька. Здається, що стосунки між зірковим татусем та його дітьми потихеньку налагоджуються, адже зовсім нещодавно він скаржився на те, що колишня дружина Олена Войченко зовсім не дозволяла йому бачитися з дітьми. Що до речі підозріло, адже за законом вона не має права цього робити.

Сама Олена Войченко коментувала цю ситуацію наступним чином: жінка розповідає, що Володимиру діти абсолютно не потрібні і він сам з ними не спілкується. А в рідкісні моменти, коли це стається, він обов’язково показує Instagram-спільноті, який він батько. Розповідаючи це Олена прикрила своїй дитині руками вуха, щоб вона не чула, що мама говорить про тата.

Володимир Остапчук та Олена Войченко

Нагадуємо, що у 2019 році Олена розповіла про те, що Володимир Остапчук неодноразово намагався покинути родину, а коли побудував стосунки з Христиною Горняк, прийшов додому, зібрав валізи і покинув дружину разом з дітьми. Чоловік просив колишню дружину не робити їхнє розлучення публічним, але згодом сам  порушив угоду. Розлютившись, екс-кохана вивернула усе брудну білизну на публічний осуд, чим зруйнувала репутацію Остапчука.