|
13.06.2021 12:45

Зірка “СТБ” Аніта Луценко вперше в житті показала свого таємничого обранця: “Ми не одружилися, він не хоче…”

Аніта Луценко показала свого обранця Олександра широкій публіці.

Аніта Луценко залишається одною з тих зіркових красунь, які навідріз відмовляються розповідати деталі про особисте життя та розсекречувати особистість своїх обранців. І у зіркового тренера, як наприклад, і у Олі Цибульської така ж сама причина — її чоловік не хоче публічності. Не дивлячись на те, що коханий Луценко уникає журналістів, сама Аніта полюбляє публікувати на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографії з ним, на яких він зображений таким чином, що його обличчя не видно. Не зрозуміло, для чого це робить зірка: можливо, щоб позначити, що вона несамотня, а можливо що подражнити шанувальників.

Аніта Луценко вперше показала свого чоловіка

Втім, ніщо не триває вічно. Аніта зі своїм обранцем Олександром поїхали у гості до Іраклі Макацарія і саме там зустрілися журналісткою Катею Осадчою, яка знімала черговий сюжет для своєї програми “Світське життя”. Під час зйомок, Катерині вдалося взяти інтерв’ю Аніти, а також “урвати” кадр з її обранцем.

“Ми не одружилися, але він не хоче публічності, йому це не подобається. У цю подорож ми їхали разом, тому що Саша вже давно дружить з Іраклі і це було ідеально, тому що і день народження його відсвяткували тут. Це було дуже круто. Я думаю, що влаштувала хороший подарунок тим, що ми поїхали разом сюди”, – зазначила тренер під час бесіди з Катею Осадчою.

Олександр публічності боїться, але Катя таки зробила те, чого він так уникав. Тепер вся країна знає, як виглядає коханий Аніти. Сподіваємося, що конфлікту між парою через це не буде.