Тренера шоу “Зважені та щасливі” Аніту Луценко назвали жирною: як таке могло статися

Аніта Луценко та Дарина Трегубова тестують систему блокування образливих висловлювань в Інстаграм.

Одна з найвідоміших тренерів України, багаторазова чемпіонка зі спортивної аеробіки та головний експерт по схудненню країни – Аніта Луценко не перестає захоплювати, надихати і допомагати тисячам українців.

Спорт і публіка

Аніта  веде активне життя: публічне і онлайн.На своїй сторінці в Інстаграм вона дає поради з приводу здорового схуднення, правильного харчування і способу життя. Аніта Луценко показує ідеї для тренувань, які дійсно працюють і допомагають їй залишатися такою стрункою і фантастично підтягнутою.

Тренер у шоці

Але цього разу щось пішло не так і відомий тренер наткнувся на небувало нахабну критику. А саме актриса Дарина Трегубова прокоментувала останню публікацію Аніти, залишивши там образливий відгук щодо фігури Луценко.

Амплуа актриси – красива розумна стерво. На екрані вона рідко грає позитивних героїнь. Найчастіше Дарині дістаються ролі самовпевнених панянок, бізнес-леді, красунь, готових йти по трупах. “Це закони жанру: в серіалах необхідні типажі, і я підходжу під певний”, – пояснювала вона.

Не може бути

Але на цей раз, це здається було лише тестом на алгоритми Інстаграму, адже Дарина особисто запитала Аніту, чи бачила та образливий коментар. Як виявилося: не бачила, бо інстаграм заблокував його автоматично.

Тому, окрім самої Трегубової коментар дійсно ніхто не може побачити. Сумно, бо так стає неймовірно складніше слідкувати за скандалами зірок.

Але важко припустити, що Дарина дійсно мала намір образити тренера, бо жінки неодноразово разом працювали і фотографувалися. Скоріш за все, це було лише у рамках конкурсу на поганий коментар.

Схожі статті