|
13.06.2021 20:37

Переможниця ДНК-лотереї: 40-річна онучка Григорія Чапкіса показала бездоганну фігуру та обличчя без макіяжу

Онучка Григорія Чапкіса Анна показала, як може виглядати жінка в 40 років.

Анна Сафрончик — не тільки онучка легендарного хореографа Григорія Чапкіса. Вона відома серед італійців акторка, на яку підписано півмільйона користувачів мережі.

Знаменитість народилася в Києві. Майбутня артистка в 13 років переїхала в Італію разом з мамою, де вже й побудувала кар’єру. Зокрема, знаменитість знялася таких стрічках “Протилежності притягуються”, “Заплутана історія” і серіалі “Донька Елізи: Повернення в Рівомброз”.

Фігура Анни Сафрончик

Прекрасній акторці 40 років. Не дивлячись на вік, вона виглядає так, наче тільки вчора закінчила школу.

Нещодавно на особистій сторінці італійської знаменитості а соціальній мережі Інстаграм з’явилася публікація, у якій дівчина постала у відвертому бікіні на пляжі. Важко уявити, якої праці їй коштував настільки карколомний вигляд. Зірка підтягнута, струнка та має неперевершений стан шкіри.

Нагадуємо, що нещодавно відомий український хореограф Григорій Чапкіс розповідав, що його родина агресивно відреагувала на появу у його житті четвертої дружини. Мовляв, мріє отримати весь спадок чоловіка і немає до нього щирих почуттів. Зі сльозами на очах танцюрист пригадав, як син та донька повернулися в Україну, щоб змусити батька переписати на них майно. Ця подія розбила серце чоловіка вщент.

Втім, теорія зіркових дітей виявилося неправдою. Навіть після цієї події обраниця Григорія залишається жити з ним, а дохід має з прибутку від ювелірного магазину. Сподіваємося, що батько та його діти знайдуть спільну мову та зможуть забути про цей неприємний інцидент.