90-річного Григорія Чапкіса вночі увезла швидка: стан артиста погіршився, хореографа перевели до реанімації

Григорій Чапкіс - легендарний хореограф України. Проте, пандемія підкосила навіть цю стійку людину.

Григорій Чапкіс став відомим завдяки суддівству в популярному шоу “Танці з зірками” на одному з національних телеканалів. Телеглядачам народний артист України полюбився своєю життєрадісністю та енергійністю. Адже у 90 років Чапкіс продовжує танцювати, викладати хореографію та навіть одружується.

Чапкіса госпіталізували
Чапкіс Григорій. Фото взято на просторах мережі. 

Новина про те, що Григорій Чапкіс у лікарні не лишила байдужим нікого.

Наприкінці 2020 року відомий хореограф потрапив до лікарні. Ми писали про це раніше. Діагноз – невтішний. В артиста знайшли двосторонню пневмонію. Вперше із таким захворюванням госпіталізували артиста 19 грудня.

Не ковід, звісно, але теж невтішно. Сам же артист розповідав, що його поклали навіть не в профільне відділення, а в ортопедичне. Причина тому проста: дуже було багато хворих на коронавірус.

Чергова госпіталізація та стан артиста

Найтяжче подібні захворювання, як-от двостороння пневмонія легень дуже небезпечні для літніх людей. В групі ризику як раз таки та перебуває Григорій Чапкіс.

Під час свого захворювання та першої госпіталізації, артист дуже довго тримався і навіть опублікував селфі зі свого лікарняного ліжка.

Артист знаходиться під наглядом лікарів. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.

Тим не менш, знову поступили тривожні новини. У коментарі виданню “Гордон” хореограф розповів, що знову потрапив до реанімації.

Діагнозу точного немає, проте, мова йде про залишковий ефект від перенесеного запалення легень. Артисту важко рухатися та дихати. Скаржиться маестро також на біль у спині. Варто зазначити. що танцюрист ще й у січні потрапив на лікарняне ліжко.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.