|
14.06.2021 13:08

Чому Тіна Кароль змінила своє ім’я та прізвище в паспорті: назавжди відхрестилася від імені при народженні

Українська поп-діва Тіна Кароль є однією з найвідоміших зірок вітчизняного шоу-бізнесу, однак мало хто знає, що це її несправжнє ім'я.

Існує думка, що долю людини визначає ім’я, і ​​якщо вже воно дано батьками з народження, то міняти його не варто. Проте, рід діяльності діячів шоу-бізнесу не завжди це дозволяє, адже ім’я артиста має бути звучним, мелодійним і продаючим. Іноді до появи псевдоніма причетна сама майбутня зірка, хоча найчастіше до цього докладає руку продюсер, який і працює над брендом.

Героїня нашої сьогоднішньої статті по паспорту зовсім не Тіна Кароль, а Тетяна Ліберман. На самому початку кар’єри ходили чутки про те, що вона скопіювала свій творчий псевдонім з Ані Лорак (Кароль навпаки). Проте, сама Тіна це заперечує і стверджує, що її сценічне ім’я було придумано цілою командою креативників.

Тіна Кароль на сцені

Крім того, Таня Ліберман вже давно і по документам Тіна Кароль. Псевдонім настільки вріс в життя артистки, що просто немає сенсу носити два імені.

Як стверджують ЗМІ, такі ж зміни торкнулися і свідоцтва про народження сина зірки Веніаміна, де в рядочку про матір вказано сценічне ім’я виконавиці.

Тіна Кароль

До того ж це допоможе уникнути можливих судових розглядів на предмет того, кому належить бренд “Тіна Кароль”. Саме завдяки цьому після скандального розриву з першим продюсером Олегом Чорним співачці вдалося зберегти за собою вже розкручений бренд.

Незважаючи на наявність творчого псевдоніма, від свого справжнього імені Тіна не відхрещується:

“Співачка всередині мене – моя душа, головною місією якої є віддавати. І саме Тетяна Ліберман продюсує цю особистість”, – сказала вона одного разу.