“Вагітна” Тіна Кароль натякнула на поповнення в родині: після смерті чоловіка нарешті знову стане щасливою

Тіна Кароль зробила неможливе — співачка зробила натяк на те, що хоче другу дитину і можливо навіть вагітна.

Про трагедію Тіни Кароль знає кожен українець. 10 років тому весела та жвава білявка поховала коханого чоловіка Євгена Огіра і перетворилася на поп-діву з червоною посмішкою на вустах.

Від любові всього її життя залишився маленький синочок Веніамін. Зараз хлопчик знаходиться на дистанційному навчанні через карантинні обмеження у Великобританії і тому доволі часто з’являється у мікроблозі співачки.

Натяк на вагітність?

Нещодавно на особистій сторінці Тіни Кароль в соціальній мережі Instagram з’явилася фотографія поруч з сином і з доволі підозрілим дописом. Зірка написала, що Веніамін вже став вище зростом за неї і назвала його “птенчиком”. А потім додала, що їй потрібні ще “птенці” і поставила емодзі курчат, які щойно вилупилися та сердечко.

Тіна Кароль поруч з сином Веніаміном.

Так чи інакше, Тіна Кароль сказала, що або бажає народити ще одну дитину, або готується до цього. Насправді, зважаючи на останні події та інтерв’ю поп-діви, це цілком можливо.

Адже нещодавно Тіна Кароль брала участь у розмові з журналістом, в ході якої розповіла, що знаходиться у стані закоханості і нарешті стала щасливою. Саме тому її репертуар значно змінився за останній рік.

Нагадуємо, що Тіна Кароль і Дан Балан втрапили у великий скандал через флірт на сцені вокального проекту. Продюсер шоу Володимир Завадюк розповів що роман, за яким спостерігали глядачі був штучним і на обох виконавців вилилося багато хейту. Зірки намагаються виправдатися перед глядачами, однак вони залишаються ображеними на кумирів.

Схожі статті