Після смерті мами Тоня Матвієнко показала, що з нею відбувається: підтримує не Арсен Мірзоян, а інший

Знаменита українська співачка Тоня Матвієнко вразила мережу свіжими кадрами, на яких показала, як плаче під час концерту. Що стало причиною сліз зірки?

Як відомо, півроку тому Тоня Матвієнко поховала свою матір, легендарну співачку та душу української пісні Ніну Митрофанівну. Виявляється, артистка досить довго ховала від фанатів правду про своє самопочуття та не розкривала діагнозу. Врешті-решт, вона померла в лікарні від онкології.

Уся сім’я важко переживала дану втрату, але найважче довелося Тоні Матвієнко, яка навіть ховала свого горя. Артистка серйозно вплинула не тільки на життя своєї дочки, але й на вибір долі — Тоня пішла стопами матері, і навіть співає її голосом.

Тоня Матвієнко показала, як плаче на концерті через покійну маму

Тоня Матвієнко розповіла про роботу, яку їй пропонували в Англії
Тоня Матвієнко показала, як плаче на концерті через покійну маму

Після прощання та похорон Тоня неодноразово виступала з піснями мами на публіці, щоб вшанувати її пам’ять та нагадати світу про те, що жила така особлива особистість.

Але навіть через півроку біль співачки аніскільки не вщухає. Нещодавно Тоня оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіже відео, на якому її знімає Андрій Князь. Почувши пісню Ніни Митрофанівни у виконанні дівчинки, Матвієнко не змогла стримати емоцій та заплакала.

Тоня Матвієнко показала, як плаче на концерті через покійну маму

У дописі до публікації Андрій намагався підтримати свою колегу.

“Сонце, я знаю, як тобі важко чути мамині пісні, ще й коли ви разом їх виконували. Але це так прекрасно через пісню зустрічатися з нею. Це таке щастя, що ти — її продовження, а інші діти виконують пісні легендарної Ніни Матвієнко”

Варто зазначити, що Арсен Мірзоян підтримував свою дружину у її горі, однак у нього продовжується концерти та гастролі, а тому він часто відсутній вдома. На щастя, родина велика, а Тоня Матвієнко має неймовірну кількість друзів та приятелів, які можуть підставити їй своє плече.

Зокрема вже зараз фанати помічають, що співачка все ж таки частіше почала посміхатися.

Схожі статті

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?