Тіна Кароль з’явилася на репетиції до концерту без макіяжу і зачіски: поза сценою зовсім не чепуриться

Поп-діва української естради Тіна Кароль завжди виглядає бездоганно, і навіть поза сценою, коли на ній немає ні макіяжу, ні зачіски, ні ошатної сукні.

Тіні Кароль всього 35 років, а вона вже є однією з найуспішніших артисток вітчизняного шоу-бізнесу. Крім цього, героїня нашої сьогоднішньої статті носить горде звання ікони стилю, хоча її образ за всі 15 років на сцені неодноразово змінювався.

На початку своєї кар’єри вона була грайливою і легкою. Згодом короткі сукні та провокаційні декольте змінилися більш брутальними нарядами. Тоді ж Тіна обстригла своє розкішне волосся і носила хлоп’ячу стрижку.

Тіна Кароль з короткою стрижкою
Тіна Кароль з короткою стрижкою

Переломний момент в житті співачки настав з хворобою і смертю коханого чоловіка Євгена Огіра, що теж позначилося на її іміджі. На зміну грубим образам прийшли атласні сукні та яскраво-червона помада, але і цей образ не став постійним. Для глядачів Кароль знову змінилася у 2017-му, коли вийшов її альбом “Інтонації” — Тіна охоче проміняла атлас на трендовий латекс.

Сукні Тіни Кароль
Сукні Тіни Кароль

Зараз же для світських виходів артистка підбирає вбрання від найіменитіших дизайнерів модного світу, які пасують її високому званню. А ось у звичайному житті Кароль із задоволенням носить зручний одяг та навіть не робить макіяж.

Саме такою Тіна з’явилася на ролику з репетицій до майбутнього концерту на музичному фестивалі Atlas Weekend 2021, де вона буде хедлайнером — в спортивних лосинах і топі, з розпатланим волоссям і без грама косметики на обличчі.

Тіна Кароль на репетиції
Тіна Кароль на репетиції
Тіна Кароль на репетиції
Тіна Кароль на репетиції

Незважаючи на це, коментатори обсипали зірку компліментами, зазначивши, що вона прекрасна завжди, з чим важко посперечатися.

Схожі статті