|
15.06.2021 12:44

Потап забув, що одружений з Настею Каменських та заговорив про близькі стосунки з іншою відомою жінкою

Потап розповів, які стосунки пов'язують його з Надею Дорофеєвою. Між ними є все.

Нещодавно підопічна продюсера Потапа Надя Дорофеєва дала свій перший сольний концерт. Через те, що Україна була закрита на карантин, співачка не могла провести цей захід майже 2 роки. Зараз же її мрія здійснилася і вона самостійно виступала на великій сцені без свого партнера. Звісно на концерт прийшли не тільки друзі та рідні, але й члени лейблу, які також хотіли підтримати колегу. Саме там відома українська телеведуча Катерина Осадча спіймала Олексія Потапенко для інтерв’ю.

Які стосунки пов’язують Потапа та Надю Дорофеєву?

Олексій Потапенко під час інтерв’ю почав сипати відвертими деталями, очевидно вважаючи, що зможе потім вмовити куму відмовитися від цих чудових нарізок. Втім, не вийшло. Під час розмови продюсер розповів, що в них з Надею Дорофеєвою в стосунках є абсолютно все, окрім с*ксу. При цьому сина Андрія, який стояв поруч, він ніяк не посоромився.

Надя Дорофєєва та Потап

Також виконавець розповів, що не засмучується через те, що у Наді набагато більша кількість переглядів на YouTube, ніж у нього. Він впевнений, що коли вкладаєшся в артиста та бажаєш йому самого найкращого, то такі речі не сприймаєш як поразку. Він насправді дуже радий за людину, з якою дружить та співпрацює близько 15 років.

Нагадуємо, що декілька неділь тому, Потап та Настя Каменських святкували річницю весілля. Пара відмовилася від гучної вечірки, так як пандемія не дозволяла співачці влаштувати таку церемонію, як вона хотіла. Також на травень-місяць прийшлося дуже багато свят і зіркова пара очевидно не хотіла перетворювати цей місяць у фестиваль.