Аліна Гросу пустилася за новими пригодами на найдорожчий український курорт: лишила колишнього ні з чим

Українська співачка Аліна Гросу показала кадри з зимового відпочинку.

Цього року новорічні свята українська красуня Аліна Гросу вирішила святкувати з розмахом на популярному гірськолижному курорті України.

Дівчина вже встигла поділитися кількома світлинами і похвалитися спортивними досягненнями.

У дописі під фото артистка поділилася, що цього року вперше стала на лижі і, навіть, вирішила брати інструктора. Але, побачивши, як катаються маленькі діти, вирішила довести собі, що вона нічим не гірша.

Як розповіла зірка, у неї це вийшло майже з першого разу і тепер так само легко українська красуня мріє освоїти і сноуборд. Співачка, схоже, сама була вражена такими успіхами. зізналася.

При цьому дехто з прихильників зауважив, що на ньому важче кататися, ніж на лижах. А декому, навпаки, катання на сноуборді здалося ще кращим.

Прихильники зірки пораділи її успіхам і зазначили, що теж пробували їздити самі, надивившись на дітей. Але замість цього ли ше падали і отримали, разом з тим, купу позитивних емоцій.

При цьому зіркова красуня зізналася, що стала на лижі вперше в житті і відразу отримала хороші результати. Тепер, окрилена першим успіхом, зізналася, що зупинятися не збирається і хоче продовжувати далі кататися.

На знімках, якими Аліна Гросу поділилася у мережі, вона позує у чорно-білій гірськолижній куртці, чорних штанах і чорних ботинках для гірських лиж. В руках у неї були чорні рукавички.

А зробила серію світлин зірка під великою фігурою жовтого кролика у гірськолижній масці.

Прихильники засипали зіркову красуню компліментами і зауважили, що їй до лиця будь-який образ.

Крім цього, вони повірили у неї і вирішили, що у улюбленої співачки все вийде.

Схожі статті