Просторне бунгало з сонячними батареями: де живе Ірина Білик разом з маленьким сином, але без чоловіка

Українська поп-діва Ірина Білик зовсім недавно оголосила про розлучення зі своїм п'ятим чоловіком Асланом Ахмадом, що ніяк не вплинуло на її добробут.

Найчастіше зірки естради обирають для життя елітні заміські комплекси з охороною, красивою територією і всім, що необхідно для комфортного відпочинку. Все тому, що вони можуть собі це дозволити і, як правило, намагаються сховатися від настирливих папарацці, проте далеко не всім і не завжди це вдається. Не вдалося і героїні нашої сьогоднішньої статті.

Де живе Ірина Білик

Ірина Білик придбала маєток з величенькою присадибною ділянкою в котеджному містечку “Козирна карта” селища Березівка, яке знаходиться в 15 кілометрах від української столиці.

Там розташувалися всього 60 будинків, гольф-клуб і ресторани, а якщо хочете стати сусідом артистки поряд з шансоньє Гаріком Гричевським і художницею Євгенією Гапчинською, готуйтеся викласти як мінімум 7 мільйонів гривень. Все це з’ясували журналісти програми “Викриття“.

Будинок Ірини Білик
Будинок Ірини Білик

Співачка відмовилася від многоетажності та облаштувалася в одноповерховому, але дуже просторому бунгало. На даху легко помітити сонячні батареї, а біля особняка, очевидно, була пророблена робота ландшафтних дизайнерів. Відпочиває Ірина разом з друзями і рідними на свіжому повітрі в спеціально обладнаній зоні відпочинку.

Будинок Ірини Білик
Будинок Ірини Білик

До речі, купити цей розкішний заміський будинок Білик допоміг її друг Андрій Данилко, відомий своїм альтер-его заводної провідниці Вєрки Сердючки. Про це зірка сама розповіла в одному з інтерв’ю – їй не вистачало повної суми, і тоді Данилко запропонував свою допомогу.

Тут Ірина живе разом з молодшим сином Табрізом від п’ятого чоловіка Аслана Ахмадова, з яким поп-діва наразі розлучається. За її словами, вона дуже його любить, проте вже більше року обранець не приїжджав до неї і до дитини в Київ з Москви, де він працює.

Ірина Білик і Аслан Ахмадов
Ірина Білик і Аслан Ахмадов

Схожі статті