|
17.06.2021 12:05

Лідія Таран налякала фанатів фото без гриму та перуки: “Жіночко, ви хто?”. Похизуватися красою не вийшло

Лідія Таран - ефектна телеведуча, яка завжди має бездоганний вигляд у кадрі. Та подивіться, якою є зірка у реальному життя без макіяжу.

Лідія Таран журналістикою займається з 1994 року. Вона пробувала себе у ролі редакторки радіопрограм, була ведучою новин та розважальних програм. Має також премії “Телезірка” та Телетріумф”. Часто змінювала імідж, але ніколи не дозволяла собі з’являтися без укладки та макіяжу перед камерами.

Лідія Таран з дочкою Василиною у студії телеканалу 1+1 

Та нещодавно Лідія відважилася показати, як виглядає вдома без професійного гриму. Цікаво, що її колега Марічка Падалко взагалі ризикнула вийти в прямий ефір без макіяжу.

“Природня, кажете? Жіноча, кажете? Краса? Ледь не пропустила свято, бо весь день ходжу якраз така, як треба. Обожнюю бути невпізнаваною і вільною!”, – написала Лідія Таран на своїй сторінці в Інстаграмі.

Не дарма Лідія написала, що їй подобається бути невпізнаваною. Дійсно у коментарях фанати розповіли, що одразу і не зрозуміли, що на фото – телеведуча.

У коментарях підписники написали:

  • “Жiночко, Ви хто?”
  • “Я її не впізнала”
  • “Без мейку – інша людина”

Здивувало також фанатів, що у реальному житті Лідія має кучеряве волосся:

“То ти кучеряшка?”, – написали у коментарях.

Лідія Таран показала свою натуральну зовнішність

Окрім критики, Таран отримала ще й безліч компліментів, а на негативні коментарі зірка не  стала звертати уваги.

Лідія наголосила у дописі, що всі дівчата і без косметики – красуні, а якби не робота, то й сама Таран не зловживала макіяжами.