|
18.06.2021 17:16

Розлучена Ірина Білик вже знайшла собі “справжнього мужика”: зірка представила публіці нового співмешканця

Ірина Білик відверто насмішила фанатів новим повідомленням про знайденого справжнього чоловіка.

Буквально нещодавно 51-річна Ірина Білик подала на розлучення зі своїм чоловіком, фотографом Асланом Ахмадовим. Шлюб пара зареєструвала 18 березня 2013 року. Це був перший офіційний шлюб артистки. А вже 2015-го у Ірини та Аслана народився син Тебріз.

Болісне розлучення

Ірина Білик і Аслан Ахмадов

Причиною розлучення стала доволі на банальна ситуація — пара не бачилася вже більше року.

“Я не хотіла про це говорити, хоча рано чи пізно все одно про це всі дізнаються. Ми з Асланом розлучаємося. Я була ініціатором розлучення. А що робити? Він уже більше року не приїжджав до нас з Тебрізом. Я його досі люблю, і він каже, що любить мене. Каже, що не може прилетіти, тому що через коронавируса літаки не літають, хоча вони вже давно літають”, – розговорилася Білик.

Новий справжній чоловік

Нещодавно розлучена Ірина насмішила публіку своїм новим чоловіком. Зірка представила підписникам свого тільки-но придбаного робота-пилососа, який за словами співачки, дуже добре справляється зі своєю роботою. Вона жартома назвала його найкращим чоловіком і повідомила, що навіть дала йому справжнє чоловіче ім’я. На жаль яке саме, вона не розповіла.

Судячи з того, що співачка вирішила за необхідне викласти його прямо на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram — робота або дійсно дуже хороший, або за рекламу його відеозйомки заплатили чималі гроші. Так чи інакше, ми впевнені, що співачка залишилася задоволеною.