“Глухар”: актори серіалу, яких більше немає

Прокляття серіалу змусило припинити зйомки. Актори помирали один за одним за загадкових обставин.

Історія кримінального серіалу “Глухар” розпочалася у 2008 році, а завершилася у 2011. Причиною такого рішення стали загадкові смерті акторів, що виконували ролі другого плану. Причини смерті декого з акторів вдалося встановити, а деякі – так і залишаються загадкою.

Першою жертвою “Глухаря” став В’ячеслав Тітов. За кілька днів до 2012 року тіло актора з пакетом на голові знайшла його мама. Медики встановили, що чоловіка спершу вдарили по голові, а потім накинули на голову пакет і задушили ременем.

Лише через два роки після смерті  В’ячеслава Тітова у його вбивстві зізнався уродженець Владикавказу Давид Засеєв. За словами 23-річного чоловіка, актор запросив його до себе додому. там між ними стався конфлікт і владикавказець вбив товариша. На запитання про мотиви такого жорстокого вбивства, чоловік відповів, що на те було особисті причини.

В’ячеслав Тітов відомий також ролями у картинах “Іронія долі. Продовження”, “Слід”, “Московська сага”, “Час Вовкодава”, “Знахарь” та інші.

В'ячеслав Тітов
В’ячеслав Тітов

Наступний, хто поплатився за зйомки у кримінальному серіалі став Анатолій Отраднов. Смерть актора – таємниця за сімома печатями. Існувало дві версії загибелі чоловіка.

За першою – у нього прихопило серце і він помер від обмороження так і не дочекавшись допомоги. А друга версія говорить про те, що в крові Анатолія Отраднова знайшли суміш алкоголю та клозапіну. Чоловік помер в кареті швидкої, так і не доїхавши до реанімації. Першу версію відкинули родичі актора, зазначивши. що у нього ніколи не було проблем зі здоров’ям. Лишилася друга версія, за якою відкрили кримінальне провадження, проте зловмисників так і не знайшли.

Окрім серіалу “Глухар” Анатолій Отраднов зіграв епізодичну роль у медичному серіалах “Інтерни”, “Банда” та “Життя та пригоди Міші Япончика”.

Анатолій Отраднов
Анатолій Отраднов

Не оминуло прокляття серіалу актора і художника Сергія Шашоркіна. Чоловік помер від вибуху світлошумової гранати “Зоря”. Смерть актора видається дивною, оскільки від вибуху такої гранати смерть наступити не може. Зазвичай на певний час людина лише втрачає зір і слух. На момент смерті він перебував в гостях у батьків в Рязанській області.

Мама актора розповідає, що поняття не має як до них в дім потрапив боєприпас, адже вони з чоловіком нічого такого не тримали.

Смерть класифікували як нещасний випадок і справу закрили.

Cергій Шашоркін
Cергій Шашоркін

Сергій Заботін пішов з життя у 2013 році дорогою на кастинг серіалу “Москва. Центральний округ”. Чоловік спустився в метро на станції “Бауманська”. Там він заплутався, зателефонував на кіностудію. Коли до нього приїхав співробітник, Сергій Заботін попросив викликати швидку. Коли лікарі приїхали, акторові вже нічим не можна було допомогти. В нього стався серцевий напад.

Актор почав зніматися вже у поважному віці і за 9 років акторської кар’єри встиг відмітитися у серіалах “Моя прекрасна няня”, “Бальзаківський вік, або всі чоловіки сво…”, “Кулагін і партнери”, “Вулиці розбитих ліхтарів” та інших.

Сергій Заботін
Сергій Заботін

У віці 53 років пішов з життя актор театру і кіно Сергій Бездушний. Останнім часом актор сильно хворів, але про недугу волів нікому не розповідати. Єдине, що відомо, так це те, що після сильного удару головою у актора почалися сильні головні болі. Після операції виявилося, що у Сергія Бездушного доброякісна пухлина в мозку. актор проходив лікування, але хвороба перемогла і актора не стало.

Окрім “Глухаря”Сергія Бездушного можна побачити в молодіжному серіалі “Ранетки”, “Жуков”, а також у фільмах “Політ лелеки над капустяним полем”, “Тріумф”, “Гроза над Руссю” та інших.

Сергій Бездушний
Сергій Бездушний

Хвороба не лишила шансів і Сергію Таланову. Незважаючи на проблеми з серцем чоловік продовжував працювати в Театрі клоунади і активно зніматися в кіно. Сергій Таланов не мав акторської освіти, але був талановитим коміком. Про проблеми з серцем колеги актора дізналися вже після його смерті. За свою акторську кар’єру він встиг знятися у популярних проектах “33 квадратні метри”, “Фетиль”, “Оба-на!”, “Дев’ять невідомих”, “Кадетство” та інших.

Сергій Таланов
Сергій Таланов

Актор серіалу “Глухар” Михайло Фатеєв покінчив життя самогубством у тюрмі, де відбував термін за звинуваченням у педофілії. Перед смертю актор написав записку. у якій просив нікого не звинувачувати у своїй смерті. А співкамерник Михайла Фатеєва сказав, що нічого не бачив і не чув, бо спав.

За версією слідства, за певний час до затримання чоловік познайомився в метро з 14-річним хлопцем і запропонував йому допомогу з працевлаштуванням, залишивши свій номер телефону. Коли ж хлопець зателефонував акторові, він запросив хлопця додому і скинув йому кілька знімків та відео непристойного характеру. Про це хлопець відразу повідомив батьками, які і написали на Михайла Фатеєва заяву в поліцію.

Режисер Роман Віктюк, з яким актор працював багато років, не помічав за ним нахилів до педофілії. І зазначив, що це наклеп.

Михайло Фатеєв
Михайло Фатеєв

Рак легенів обірвав життя ще однієї зірки “Глухаря” Дар’ї Єгоричевої. Акторка лікувалася самостійно і ніхто, крім найближчих друзів не знав про її страшний діагноз. Дівчина перенесла дві операції і багато курсів хіміотерапії, але в певний момент хвороба активізувалася і аторці було боляче навіть лежати. Вранці 21 лютого 2019 року серце акторки зупинилося.

Дар'я Єгоричева
Дар’я Єгоричева

Останньою, хто відчув на собі прокляття серіалу “Глухар” стала Ольга Вяликова. Акторка знімалася в кіно в епізодичних ролях, а також грала в театрі Російської армії. Саме на сайті театру з’явилося повідомлення про раптову смерть артистки. Причина смерті невідома.

Ольга вяликова
Ольга вяликова

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.