Оля Цибульська показала справжнє обличчя і підтвердила підозри про роман з Дзідзьо: “Моє нікуди не дінеться”

Оля Цибульська дала суперечливе інтерв'ю, яке проливає світло на деякі аспекти її життя.

Великий проміжок часу, який Ольга Цибульська виконувала роль партнерки відомого українського співака Дзідзьо, став для неї доволі скандальним. Глядачі вважають, що артисти крутили роман, мають спільного сина і зраджували своїм коханим. Не дивлячись на закиди колишньої дружини Михайла Хоми (Дзідзьо) та хейтерів, Оля завжди заперечувала ці плітки. Втім, нещодавно з’явилося інтерв’ю для Vesti.ua, яке дещо може розповісти про особистість Олі.

Ольга Цибульська живе на повну

На питання про зради її колишнього партнера по сцені та коханого у закуліссі, Бодянського, вона відповіла наступне:

“Люди не шкарпетки – ніхто нікому не належить. Щоб уникнути зрад, треба жити на безлюдному острові. Але це так нудно. Ці стерильні правила і обіцянки вічності, які розбиваються об реальність. Я живу на повну, і будь що буде. Моє нікуди не дінеться, а своє я не відпущу”

Також співачка відмітила, що їй не довелося пояснювати та виправдовуватися перед чоловіком за те, що говорять про них за спиною через її сценічний роман з Михайлом Хомою. Мовляв, навіть не збирається цього робити.

Варто відмітити, що Оля очевидно має образу на колишню дружину свого кума Дзідзьо, адже звинувачувала її у тому, що та намагалась її використати у своїй піар-компанії.

Також артистка не обійшла стороною і самооцінку Славії та натякнула, що варто подивитися у дзеркало і побачити, хто насправді винуватий у всіх проблемах. Насправді дивно, адже Славія жодного разу не дозволила собі в інтерв’ю звинуватити Олю у своєму розлученні.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.