|
25.06.2021 11:00

Апартаменти з охороною та закритим двором: де живуть Олег Винник та його головна вовчиця Таюне (Відео)

Олег Винник і Таюне – одна з найкрасивіших, але при цьому загадкових пар українського шоу-бізнесу, якій так і не вдалося приховати від папараці свій будинок.

Виконавець хітів “Ніно”, “Вовчиця” та багатьох інших не відмовляється від інтерв’ю, проте регулярно уникає питань з приводу особистого життя. Він любить говорити про творчість і дуже не любить опинятися в центрі пліток. Проте, це невід’ємна частина популярності, тому Олегу до такого не звикати.

Шанувальники впевнені, що його серце давно зайняте бек-вокалісткою Таїсією Сватко, з якою він познайомився ще на навчанні в музичному коледжі. Судячи з архівних фото парочки, вони вже тоді були закохані, тому дуже легко повірити в те, що Винник і Таюне доводяться одне одному чоловіком і дружиною, як би довго вони не відмовчувалися.

Таюне і Олег Винник

Очевидно, у Олега і Таїсії спільна не тільки творчість, а й житло. Живуть вони в багатоповерхівці в самому центрі Києва, де регулярно паркується особистий автомобіль артиста. Хоча раніше він говорив, що мріє жити в будинку біля озера, щоб там можна було сидіти з вудочкою.

Журналісти програми “Викриття” з’ясували, що Винник облаштувався в багатоквартирному будинку по вулиці Гоголівська – далеко не найпрестижніший район столиці. Сама будівля реконструйована, а раніше там знаходився звичайний радянський гуртожиток. Втім, стати сусідом повелителя вовчиць все одно неможливо, оскільки всі сусідні квартири зайняті і немає жодного оголошення про продаж апартаментів в цьому будинку.

Де живе Олег Винник
Де живе Олег Винник
Де живе Олег Винник

Про те, що Олег Винник і Таюне живуть саме там, свідчить не тільки часто припаркована на закритій території двору машина, але ще і документи, в яких вказана адреса проживання виконавця.

Де живе Олег Винник

Більше цікавих фактів з життя єдиного блакитноокого блондина української естради дивіться в наступному відео: