|
06.07.2021 15:33

Розкішна нерухомість і круті автомобілі: що ділитимуть донька Володимира Меньшова та його позашлюбний син?

Після смерті батька у Юлії Меньшової є шанс втратити велику частку спадку.

Вранці 5 липня стало відомо про смерть великого режисера Володимира Меньшова. Він пішов з життя у віці 81-го року через наслідки коронавірусу, залишивши після себе значну спадщину.

Потенційні проблеми, які принесе спадок Меньшова

Володимир Меньшов

У знаменитого режисера залишилися дружина Віра Алентова, дочка Юлія Меньшова і двоє онуків – Андрій і Таїсія. Кілька років тому стало відомо про існування позашлюбного сина Володимира Валентиновича від Людмили Туєв. Колись жінка приховала свою вагітність від режисера, а потім раптом вирішила розповісти про наявність сина.

Родина Володимирович Меньшова.

Мати забороняла маленькому Саші знайомитися зі знаменитим батьком, при народженні дала йому вигадане ім’я по батькові – Олександрович, і навіть коли він виріс, не дозволила Володимиру Меньшову побачити сина. За деякою інформацією, Олександр Туєв тепер живе в Підмосков’ї, працює у Федеральній міграційній службі.

Знати свого справжнього батька він ніколи не бажав і з журналістами на цю тему не спілкувався. Тому на спадщину режисера він навряд чи захоче претендувати, вважають прихильники Меньшова. А ділити, за словами деяких джерел, є що.

У 1981 році Володимир Меньшов отримав “Оскар” за фільм “Москва сльозам не вірить”, до якого додавалася трикімнатна квартира в новому тоді районі столиці – Олімпійському селищі. Пізніше Меньшов разом з дружиною перебрався в центр Москви, купивши квартиру на 3-й Тверській-Ямській вулиці. Зараз ця нерухомість оцінюється в 50 мільйонів рублів. Також режисерові належала і розкішна дача поблизу села Ігнатово Дмитровського району Московської області. У будинку є камін, територія величезна, неподалік озеро і ліс.