Чому Наталія Мосейчук не хоче доньку? Зірка “1 + 1” пояснила своє несправедливе ставлення до жінок

Наталії Мосейчук вдалося шокувати та здивувати аудиторію одночасно.

Нещодавно відома українська телеведуча новин Наталя Мосейчук стала гостею програми “Сніданок”. Під час розмови зірка розповіла, чому не хоче доньок, і зазначила, що дуже щаслива, адж народила синів.

Чому Наталія Мосейчук не хоче доньок?

З’ясувалося, що Наталя вважає, що необхідно знати специфічну мову, якою треба розмовляти з дівчатами. Зірка додала, що поняття не маю як робити зачіски, які бантики чіпляти, обирати сукні і так далі. Мовляв, вона ніколи такою не була і не розумію цього. Також вона додала, що з хлопцями проблему вихованні, яких вона так боїться немає. Наталя вважає їх дуже ніжними та домашніми.

“Виховувати складно. Пощастило в тому, що відпадає питання одягу, відпадає питання, як себе поводити”, – саме так Наталя порівняла процес виховання хлопчиків та дівчат у родині.

Варто відмітити, що якби Наталя виступала на європейському або ж американському телебаченні, глядачі б серйозно обурилися через сказані нею слова. Адже хлопчики також мають знати, як поводити себе у суспільстві. А те, що згадала Наталя про дівчат є лише стереотипами. Адже усі жінки дуже різні з самого дитинства.

До речі, Наталя Мосейчук зізналася, що її діти дуже дружні між собою і, не дивлячись на велику різницю у віці (13 років), без проблем знаходять спільну мову і проводять разом час. Це неймовірно радує знаменитість та змушує її пишатися ними.

Сподіваємося, що з часом Наталі Мосейчук зможе подивитися на маленьких дівчат зовсім по-іншому і змінити свою думку стосовно них. Адже всі ми різні, і маємо різні потреби, окрім базових звісно.

Схожі статті