Categories Шоу-бізнес

(Фото) З ким живе і хто оточує телеведучу Надію Матвєєву? Стало відомо, що за чоловік одружився на зірці СТБ

Надія Матвєєва роками давала добрі поради з екрану телевізора для всієї родини. Цікаво, яка родина у самої телеведучої?

Надія Матвєєва прославилася завдяки проекту “Все буде добре”. На роль ведучої кастинг-менеджери не могли довго знайти підходящої кандидатури. Потрібно було, аби жінка викликала довіру та виглядала, як подруга. Надія була найкращою кандидатурою.

Надія Матвєєва

Ведуча не любить багато говорити про свою родину. Зірка лише раз пригадала, що її батьки розлучилися та показала світлину з мамою.

Мама Надії

Телеведуча була двічі заміжньою. Свого першого обранця майбутня зірка зустріла ще під час навчання в університеті у Москві. Іронія долі – хлопець виявився родом з України і Надії нічого не лишалося, як повернутися додому разом з коханим.

Згодом вона продовжила навчання у Кременчуці, а одного разу почула по радіо оголошення про набір ведучих.

Перший шлюб приніс не лише зміни у кар’єрному плані, а й улюблену дитину. Сина назвали Владиславом, але родина разом прожила недовго: всього 7 років і зірка пішла від коханого.

Син Надії Матвєєвої Владислав

Її другий чоловік працював на місцевому радіо. Між новоспеченою ведучою та кавалером зав’язався службовий роман. Надія не любить багато розповідати про свого другого обранця. Лише згадує, що час, проведений з ним був наповнений творчістю, емоціями та роботою.

Розлучилися після 11 років шлюбу. Долю родини вирішила одна пропозиція: Матвєєвій запропонували роботу у столиці. Її обранець не захотів міняти своє життя.

Зараз відомо, що офіційно телезірка – розлучена.

Share