Леся Нікітюк похизувалась розкішним весільним намистом, показала обручки та побігла на реєстрацію шлюбу

Леся Нікітюк знову здивувала підписників фотографіями з весілля.

Леся Нікітюк зводить фанатів з розуму своїм холостяцьким життям. Не дивлячись на неймовірну привабливість, нескінченний позитив та готовність будувати щасливе життя, суджений Лесі все не з’являється на її шляху. Втім, іноді варто почекати, щоб зустріти дійсно гідну людину.

Леся Нікітюк відгуляла весілля

Нещодавно Леся опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram ряд відеороликів розділі stories. Спочатку телеведуча показала відому українську виконавецю Лію Лі та звернула увагу на її розкішне весільне намисто. Потім до Лесі підійшов наречений, який показав їй обручки.

Леся Нікітюк роздивляється намисто та обручки і хизується ними перед глядачами. Скріншоти сторінки зірки.

Згодом підписники прекрасної ведучої побачили і винуватців торжества. Що цікаво, це те, що церемонія укладення шлюбу проводилася на івриті. Майбутні подружжя були євреями. У нареченої була розкішна весільна сукня ушита перлинами.

Наречені під час церемонії. Скріншоти сторінки Лесі Нікітюк.

Лія Лі завітала на захід у якості артиста, який буде виступати. Нікітюк сказала, що подружжя хотіли спочатку запросити Вірку Сердючку, але зупинили своїй вибір саме на Лії. Сама ж Леся певно буде ведучою на святі. До речі, знаменитість обрала для заходу ніжну блакитну сукню, яка дуже її пасувала і виглядала супер елегантно.

Нагадуємо, що Леся Нікітюк мала вийти заміж за таємничого коханого, з яким жила в одному  будинку, і де, власне, вона з ним і познайомилася. Але з невідомої причини пара так і не змогла побратися. Після цього Леся Іванівна не коментувала минулі романи.

Схожі статті