48-річна Руслана Лижичко збільшила губи та одразу показала результат кардинального перетворення: “Я змучена”

Руслана Лижичко нещодавно з'явилася на зйомках вокального проекту. Згодом зірка вирішила, що потрібно вдосконалити зовнішність.

Завдяки співачці Руслані у 2004 році Україна посіла перше місце на Євробачення. Наші “Дикі танці” стали справжнім проривом європейської музики.

Руслана Лижичко
Руслана Лижичко

Артистка вражала своєю спортивною підготовкою та завзяттям. Після успіху на конкурсі, вона дала безліч концертів в Україні, постійно гастролювала. Крім цього, займалася Лижичко ще й громадською діяльністю. Їй небайдужа доля Карпат (сама Руслана з Прикарпаття).

Як змінювалася співачка?

Руслана завжди являла собою типаж української дівчини: кароока, чорнява, її неможливо було запідозрити у маніпуляціях з вродою. Та цьогоріч все ж таки зірці довелося звернутися до пластичного хірурга. Зірка вирішила освіжити форму губ. Про це повідала програма “Викриття” на телеканалі LIVE.

Руслана у пластичного хірурга

Співачка вирішила підколоти губи, щоб освіжити обличчя та прикрасити його новою формою. Ін’єкції робила українським препаратом, зробленим з японської сировини.

“Я змучена”, – зазначила співачка.

Руслана у пластичного хірурга

Під час процедури Руслана трималася дуже мужньо: вона медитувала. Хоча після уколів їй було незвично та й набряк на обличчі з’явився.

Лікарі зазначили, що така реакція організму – дуже природня, особливо, якщо такий укол робився в перший раз. Спеціалісти зазначили, що набряк буде триматися на обличчі лише найближчі два дні, згодом все буде виглядати так, наче ніяких втручань і не було.

Схожі статті