Categories Шоу-бізнес

Немолодий мільйонер підніс онуці Софії Ротару розкішний букет посеред вулиць Нью-Йорку: щастить з нареченими

Софія Євдокименко насолоджується у стосунках зі Ждановим.

Єдина онучка Софії Ротару, прекрасна Софія Євдокименко зараз проживає щасливі дні у світовій столиці бізнесу, місті Нью-Йорку. Саме там їй вдалося побудувати кар’єру моделі та блогера. Дівчина активно веде власний мікроблог та демонструє користувачам мережі, як саме їй вдається підтримувати свою красу. Варто відмітити, що дівчина дійсно дуже цікава аудиторії.

Скоро весілля

Як відомо, у Софії Євдокименко є наречений — Денис Жданов. Хлопець веде бізнес і навіть відмітився у списку Forbes. Стосунки з мільйонером у Софії почалося відносно нещодавно, через невеликий проміжок часу після розставання з не менш бідним французом. Не дивлячись на серйозність їхнього роману, єдина онучка Софії Ротару не поспішає до РАГСу.

Денис світиться на особистій сторінці дівчини доволі рідко, а коли з’являється, то завжди з романтичним підтекстом. Як наприклад, нещодавно дівчина опублікувала, як Денис крокує до неї з розкішним букетом квітів по вулиці Нью-Йорка, поки та сидить у не менш розкішному автомобілі. Наречений моделі сів у свою автівку та підніс коханій подарунок.

Скріншоти сторінки Софії Євдокименко.

Нагадуємо, що дівчина довгий час проживала у Лондоні разом з батьками та рідним братом Анатолієм. Втім, останній рік вона провела сама у Нью-Йорку, де живе разом з обранцем. Наскільки успішна у Софії кар’єра моделі судити важко, адже дівчина має дохід не тільки від модельної діяльності. Варто відмітити, що зіркова бабуся не поспішає видавати єдину онучку заміж. За словами Софії Ротару, у них в родині доволі великі сімейні стандарти.

Share