Categories Шоу-бізнес

Молода “пасія” Святослава Вакарчука розповіла усій країні про їхні відносини: мовчати не збирається

Ім'я молодої співачки Віталіни Мусієнко як ніколи на слуху, і все через чутки про її роман з лідером групи "Океан Ельзи" Святославом Вакарчуком.

Віталіна Мусієнко стала підопічною Святослава Вакарчука в талант-шоу “Голос країни”. Разом вони прийшли до перемоги, і хоча з тих пір пройшло вже 4 роки, але зв’язок артисти підтримують досі. Більш того, висхідній зірці пощастило стати частиною музичного проекту Вакарчука “Оранжерея”, а на недавньому фестивалі Atlas Weekend вони разом виконали пісню “Без тебе я не маю”.

Святослав Вакарчук та Віталіна Мусієнко

Під час виступу фронтмен “Океан Ельзи” встав перед Мусієнко на коліна, що спровокувало нову хвилю чуток про їхні романтичні стосунки. Особливо з урахуванням того, що зовсім недавно співак оголосив про розлучення зі своєю дружиною Лялею Фонарьовою після більш ніж 20 років разом. Спільних дітей у цьому шлюбі не з’явилося, а причин його завершення музикант називати не став.

Святослав Вакарчук і Ляля Фонарьова

У бесіді з журналістами на запитання про Віталіну співак відповів, що не збирається коментувати вигадки жовтої преси, зате Мусієнко мовчати не стала. Так, в інтерв’ю Обозревателю дівчина розклала все по поличках:

“Зі Святославом у нас дуже плідні, тільки творчі стосунки. Я з ним всі ці роки спілкувалася, і він дав дуже багато корисних порад щодо моїх пісень”.

За словами виконавиці, вони не втрачали зв’язку після шоу, тому Вакарчук зрозумів, що Віталіна – не просто дівчинка, яка випадково опинилася на “Голосі”.

Святослав Вакарчук і Віталіна Мусієнко на сцені

Мусієнко також зазначила, що раніше в новинах писали, що за час проекту Вакарчук став для неї батьком, а тепер їм приписують роман:

“Все, що мені залишається – це купити поп-корн і дивитися, що буде далі”.

Share