Розлучений Вакарчук встав на коліно перед молодою співачкою на очах у всієї країни: “Без тебе мене нема”

З недавніх пір холостий Святослав Вакарчук здивував шанувальників несподіваним жестом на недавньому концерті.

Святослав Вакарчук з числа тих зірок, які неохоче діляться з публікою подробицями особистого життя. Проте, новину про розлучення зі своєю єдиною дружиною Лялею Фонарьовою музикант вирішив все ж таки повідомити фанатам в соціальних мережах. Він сказав, що після більш ніж 20 років щасливого спільного життя їх дороги розійшлися, проте причин називати не став.

Ляля Фонарьова та Святослав Вакарчук
Ляля Фонарьова та Святослав Вакарчук

Спільних дітей у пари не з’явилося, а Святослав і зовсім батьком так і не став, але свою падчерку Діану він приймає як рідну і називає дочкою. Її Ляля народила у першому шлюбі.

У мережі тут же посипалися припущення про те, що Вакарчук пішов від Фонарьової до іншої, а саме – до своєї підопічної по “Голосу країни” Віталіни Мусієнко. Чутки про їхній роман наростають кожним днем. Особливо після того, як Святослав вивів молоду співачку на сцену Atlas Weekend.

Святослав Вакарчук та Віталіна Мусієнко
Святослав Вакарчук та Віталіна Мусієнко

В якийсь момент під час виконання пісні “Без тебе мене нема” фронтмен гурту “Океан Ельзи” встав перед Віталіною на коліна, а вона йому підспівувала.

Фрагмент з виступу Святослава Вакарчука і Віталіни Мусієнко на Atlas Weekend
Фрагмент з виступу Святослава Вакарчука і Віталіни Мусієнко на Atlas Weekend

Раніше в бесіді з журналістами Вакарчук зазначив, що Мусієнко – дуже талановита співачка, з якою він підтримує активні творчі стосунки. На питання про більш особисті зв’язкм з виконавицею артист відповів неохоче і сказав, що це лише дурні чутки, не варті коментарів дорослої людини, ким він і є.

Незважаючи на це, користувачі мережі впевнені, що музикант просто уникає відповідей:

  • “Хто ж зізнається?”;
  • “Ой, а очі як загорілися”;
  • “Але він молодець”, – пишуть коментатори.

Схожі статті