Ксенія Мішина після розриву з Еллертом так і не повернулася з сином в Україну: драма у житті Холостячки

Кілька місяців вся Україна спостерігала за коханням Ксенії Мішиної і Олександра Еллерта, яке буквально днями раптово обірвалося.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт познайомилися завдяки найромантичнішому реаліті-шоу “Холостячка”. Після фіналу пара почала жити разом, а в своїх мікроблогах вони раз у раз демонстрували ідилію у відносинах.

Шанувальники вже сподівалися побачити їх весілля, адже закохані неодноразово про нього говорили, будували плани на спільне майбутнє і навіть зробили парні тату. Втім, з ініціативи акторки все це закінчилося, про що вона повідомила першою:

“Ми більше не пара, це моє остаточне рішення”.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт у фіналі Холостячки
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт у фіналі Холостячки

Еллерт же після раптової заяви Мішиної вирішив пожартувати і познайомив підписників з визначенням поняття “драма”.

Варто відзначити, що Ксенія і Олександр розлучилися під час відпочинку в Криму, куди днями вирушили разом з сином актриси Платоном. У своєму повідомленні про розставання артистка, до речі, прямо сказала про те, що більше не може зраджувати ні собі, ні своїй дитині, натякаючи на те, що їй регулярно доводилося це робити через Еллерта.

Ксенія Мішина з сином Платоном
Ксенія Мішина з сином Платоном

Після усього цього Мішина з сином не стали повертатися додому в Україну і продовжили відпочинок, так само як і її екс-коханий, але вже окремо одне від одного.

Зараз зірка серіалу “Кріпосна” публікує нові фото, на яких виглядає як завжди чудово, хоча і смутку в очах не приховати.

Скріншоти з Інстаграму Ксенії Мішиної
Скріншот з Інстаграму Ксенії Мішиної

Саме тому шанувальники сподіваються, що вона ще дасть шанс Олександру, адже вони прекрасна пара. Втім, також багато фоловерів розраховують почути пояснення від героїв “Холостячки”, що можна зрозуміти після безлічі постів про їх щирі почуття.

Схожі статті