|
20.07.2021 11:11

Олена-Христина Лебідь показала свого нареченого: пропозицію поки що не робив, але незграбно натякав (ФОТО)

Відома українська телеведуча Олена-Христина Лебідь не перестає показувати шанувальникам свого нареченого – політика Павла Розенка.

Герої нашої сьогоднішньої статті познайомилися, як би банально це не звучало, в соціальних мережах. Про це зірка Нового каналу розповідала в інтерв’ю КП. Колись вона опублікувала пост про легені та повітряні кульки, де в коментарях Павло намагався її підколоти. З того моменту і почалося їхнє спілкування, яке розвивалося з космічною швидкістю.

Павло Розенко

Цікаво, що спочатку Олена-Христина, як і багато інших людей, сприймала Розенко стандартним політиком – серйозним і пихатим. Більше того, вона збиралася його заблокувати, оскільки не дуже любить “таких товаришів”, та все ж таки ведуча “Аферистів в сітях” цього не зробила:

“Мабуть, це був якийсь знак, бо я, як і всі, схильна до стереотипів, що всі вони какашки. І ось тут виявилося, що він інший, унікальний, не як усі”.

Павло Розенко і Олена-Христина Лебідь

За словами телеведучої, Павло підкорив її чудовим почуттям гумору, благородством і простотою, чого вона від нього спочатку аж ніяк не очікувала. Тепер вони регулярно публікують спільні фотографії в соцмережах, які збирають безліч добрих коментарів. Дехто навіть вважає, що закохані зовні дуже схожі одне на одного.

Павло Розенко і Олена-Христина Лебідь
Павло Розенко і Олена-Христина Лебідь
Павло Розенко і Олена-Христина Лебідь
Павло Розенко і Олена-Христина Лебідь

Не можна не відзначити, що як тільки Лебідь почала зустрічатися з Розенко, їх тут же одружили. Офіційної пропозиції руки і серця Олені-Христині ще не надходило. Як розповідала зірка, Павло лише незграбно натякав. Сама вона сподівається, що їхні стосунки врешті решт “дійдуть до якогось логічного феєрверку”, але всьому свій час.